vrijdag 14 januari 2022

We slopen verder....Badkamer II

Vanochtend zijn we voor ons doen redelijk vroeg gaan wandelen met onze twee honden. De afgelopen tijd liep Arvid met Fynn maar kleine stukjes ook vanwege zijn artrose, we hebben besloten hem nu weer mee te nemen op de iets langere wandelingen en we gaan kijken hoe dit gaat voor hem. Hij kan eigenlijk ook wel een beetje gewicht kwijtraken want het gewicht dat Fynn verloor kwam er bij Arvid aan. Hij is tonnetje rond momenteel. We hebben Arvid een nieuw mandje gegeven met een lekker warm dekentje. Zo hoeft hij niet in een mandje te liggen dat doordrongen is met de geur van Fynn die er de hele dag in lag, lekker voor de kachel. Na de wandeling zijn we verder gegaan met ons werk in de badkamer. Het doel van vandaag was plinten en lijsten weghalen, het nieuwe plafond eruit halen, dat wat we er destijds met de opfrisbeurt hadden ingezet en de muur van de inloopdouche eruit halen. Het is allemaal gelukt. Het muurtje was nog een hele klus. De wandtegeltjes kunnen we niet zomaar afsteken ze zitten muurvast, we moeten ze met gips en al weghalen. 

Aan het einde van de middag hadden we van het muurtje alle tegels en het gips verwijderd en ook één plaat multiplex. Na het warm eten hebben we de andere plaat nog weggehaald. 

Morgen maken we een begin met het weghalen van de wandtegels, ik heb geen idee hoever we zullen komen. Gelukkig hebben we geen haast.

Gerrit demonteert de douchekraan van de wand (mocht je er iets anders over denken).

Wel meer is het niet voor vandaag. Ontvang een hartelijke groet van ons en....

Wordt vervolgd......
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten