maandag 26 november 2018

Licht.....

Het witte eiland in het blauwe meer....
Vanmorgen moesten we weer naar school. Tijdens het ontbijt hebben we de standkachel van de auto maar vast aangezet want de temperatuur registratie liet een minimum temperatuur zien tijdens de nacht van -9 C. Dat is al lekker winters koud. 
Ook toen we naar school reden bleek het nog zo koud te zijn en de rit ernaar toe was dan ook prachtig, alles was wit.
Na school hebben we de weg naar huis door het bos genomen. Die route hadden we nog niet eerder gereden en was nieuw voor ons en wat werden we getrakteerd op wonderschone natuur die wel heel mooi tot zijn recht komt door het mooie weer van vandaag. We wisten echt niet dat in de bossen rond ons dorp de natuur zo prachtig is. We gaan hier zeker vaker langsrijden en wellicht ook wandelen of fietsen. Echt zulke mooie stukjes natuur. Dat is wel echt genieten!






Dit is wel een heel mystieke foto geworden, hoe dat zo kan weet ik niet, het lijkt wel een kerstkaart....


Thuis zag het Vångdalen er vandaag ook niet verkeerd uit, nog mooier dan gisteren.

 Vandaag hebben we veel zitten lezen lekker bij de warme Karl-Johan en hebben we de middag besteed aan het ophangen van de winterverlichting rondom ons huis. De kerstboom hangt immers al enige dagen in de vlaggenmast en we dachten nu ook maar de andere verlichting op te hangen. Kunnen we er zelf ook een beetje van genieten want met kerst zijn we er niet. Het was wel even een half uurtje zoeken naar de plek waar we het hadden opgeborgen maar uiteindelijk gevonden.
Je kunt zeggen dat we nu goed meedoen! Hier in Zweden is men over het algemeen iets royaler met de buitenverlichting dan in Nederland. Het is dan ook de donkere tijd en het staat leuk om her en der wat lichtjes te zien. Aan ons zal het niet liggen :)

Wordt vervolgd....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten