dinsdag 20 november 2018

We gaan vierend door het leven....

Vanochtend deed ik de gordijnen open en werd ik blij verrast met een witte wereld. 20 november 2018 het eerste laagje sneeuw van deze winter in Undenäs. Wat zag het er mooi uit! 



 Gelijk de badjas aan om foto's te nemen en maar goed ook want even later steeg de temperatuur tot boven het vriespunt en verdween de sneeuw langzaam maar zeker.
20 November is niet alleen vanwege de eerste sneeuw van dit jaar een bijzondere dag maar is elk jaar bijzonder omdat het Suzannes verjaardag is. In de jaren dat zij in Amsterdam studeerde en ook vorig jaar toen zij al in Zweden woonde konden wij haar verjaardag niet samen met haar vieren vanwege de afstand. Nu kon dat wel! en dat hebben we ook gedaan.




's Middags waren we al naar Skövde gereisd omdat we natuurlijk nog een mooi cadeautje wilden kopen en 's avond zijn we heel erg leuk met z'n vieren uit eten geweest. We hebben heerlijk gegeten bij Oriental Palace. Onder het eten hadden we allemaal wel wat te vertellen, Fredrik was net terug van een werkreis naar Cyprus, speciaal voor Suzannes verjaardag was hij een dag eerder naar huis gereisd, wij net terug van ons bezoek aan Greetje en Suzanne had in het weekend bezoek gehad van vrienden en had de afgelopen week ook bezoek van Arvid en Fynn. Die bleken zich voorbeeldig te hebben gedragen tot gisteravond. 's Avonds moest Suzanne Fredrik nog van het vliegveld in Göteborg halen dus dat was nog een heel gereis, toen ze 's avonds laat thuiskwamen en de honden nog even lieten plassen was Fynn blijkbaar zo slaapdronken dat hij Suzannes been voor een boom aanzag. Dat snap je wel, daar word je niet blij van zo midden in de nacht om half 2. Maar goed, de broek is weer schoon en wij hadden een leuke avond en nu liggen de honden weer fijn bij ons in de keuken en voor de kachel in hun mand te sudderen. In Skövde hebben we vandaag allemaal LED Tl-buizen gekocht voor in de kelder. Die kunnen met een aangepaste starter zo in de bestaande armaturen. Dat scheelt straks mooi in het verbruik. Morgen zetten we ze erin, morgen is de dag weer 'gewoon' nadat we nu met elkaar een week lang vierend door het leven zijn gescharreld.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten