maandag 2 januari 2023

Het zit er weer op

Nu nog even voor de allerlaatste keer...... Iedereen een heel erg goed 2023 toegewenst. 



Het zit er nu weer op met de feestdagen en we hebben het goed gehad met z'n allen. Zo goed zelfs dat de broeken wat strakker zitten. Dat wordt dus weer flink lopen in januari.
Onze oudejaarsavond was gezellig. De avond ging van start met een oudejaarsdiner waarvoor Louis overheerlijke spareribs had klaargemaakt. Na het opruimen deden we met elkaar het spel van de Seven Wonders. Suzanne was de winnaar, Gerrit was tweede (bij elk spel zit hij of in de top één of de top twee), Femke en ik eindigden onderaan. Tegen de tijd dat ik het spel begon te begrijpen zaten we al in de derde en laatste ronde. We kregen ons spel in het oude jaar niet meer af en besloten voor de wisseling van het jaar even een korte pauze in te lassen. Dus vlug de champagne uit de koeling en de glazen klaar gezet en een toost uitgebracht en elkaar een gelukkig nieuwjaar toegewenst. Daarna weer verder met het spel. Zo wilde bij ons de avond wel om. Een kopje thee erbij om de geest scherp te houden.


De volgende ochtend werd er weer verder gewerkt aan de puzzel. In mijn vorige blogpost schreef ik dat de animo aan het afnemen was nu we in de fase van de zwarte stukjes waren aanbeland. Dit moet ik corrigeren. Er is vol energie doorgepuzzeld door iedereen die thuis was. En.... hij is af. Hierboven het beeld van het leggen van het laatste stukje. De eer om dit te leggen was aan Suzanne omdat zij zeker in de startfase de stuwende kracht was in het puzzelen. Overigens missen we ook van deze puzzel één stukje.



Ik hoop dat we het later bij de poets van de woonkamer nog weer terugvinden. Ik laat de puzzel nog even liggen want het is een leuke afbeelding en een nog leukere herinnering.





Vanmiddag hebben we een nieuwjaarswandeling gemaakt bij Sätra. Heel mooi weer was het niet maar een beetje beweging was heerlijk. Voor het laatste randje aan de nieuw verworven zwemband rond de taille hadden we nog eens wafels met slagroom en jam. 


En toen was het voorbij. Morgenochtend vertrekken Femke, Louis en Julian. Ze reizen in twee dagen met een overnachting in Denemarken. 



Ontvang een hartelijke en vredevolle groet van ons allemaal en wordt ook in dit nieuwe jaar vervolgd.....








 

2 opmerkingen:

  1. Puzzelstukje kwijt? Maak een foto van de deksel en print deze uit. Trek het lege gat over met dun papier, leg deze op de geprinte foto en plak dit op qua dikte van de puzzel passend karton. Uitknippen of snijden en klaar. Moet lukken volgens mij.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zou er zelf niet op gekomen zijn. Dus dank voor de tip. Een gedachte die dan in me opkomt is.... Als je dan dit alles hebt gedaan en de puzzel is helemaal af dan doe je hem vervolgens weer in de doos.... Maar ja dan gaat er wel een complete puzzel in de doos dat is waar. We gaan geloof ik eerst de kamer maar eens heel goed stofzuigen en schoonmaken, misschien dat we het stukje dan nog terugvinden, wie weet!

      Verwijderen