vrijdag 15 november 2019

Naar de djurklinik....

Gisteren alweer erg vroeg uit de veren. We moesten immers om 8.15 uur al bij de djurklinik skövde zijn. 
De djurklinik in Skövde heeft veel overeenkomsten met de dierenartspraktijk Dokkum alleen doen ze hier, voor zover ik het kan overzien, alleen huisdieren. Aanvankelijk waren we bij een dierenarts in Karlsborg, dat is nogal wat dichterbij maar dat was er eentje uit de Middeleeuwen. Daar werd geen archief bijgehouden, er was geen assistente maar bovenal toonde die dierenarts geen affectie met de honden. We schrokken daar zo van de entourage, (we zaten in een schuurtje in de tuin van de woning en het zag er niet uit,) dat we daar niet weer naar terug willen gaan. je wilt toch ook voor je dieren professionele zorg van een goed niveau toch....
Something extra

's Ochtends hebben we Fynn gebracht en we konden hem kwart voor vier weer ophalen. Dat zou dus opnieuw een lange dag Skövde worden. Om 9.00 uur hadden we nog een afspraak bij de Ländsförsäkringar ingepland en de rest van de dag hebben we een beetje omgelopen van hier naar daar en weer terug.
We waren blij dat we Fynn aan het einde van de middag weer konden ophalen. Er zijn bij hem zes tanden en keizen getrokken. Nu maar hopen op een goed herstel. Hij loopt met ons mee naar de auto alsof er niets gebeurd is, alleen zijn staartje kwispelt niet. 
De rest van de avond heeft hij in zijn mandje liggen slapen. Over twee weken moeten we weer voor het restant van de behandeling. 



Vandaag is het vrijdag en gelukkig een normale dag. Kunnen we allemaal even bijkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten