donderdag 17 februari 2022

De badkamer en overloop XXII.....Alles is wit

Het zijn niet de meest fraaie foto's ever maar ze tonen wel hoever we nu zijn. De overloop is wit en met het witten kunnen we mooi zien of het gips mooi strak geworden is, wat het geval is. Gelukkig.

Meer dan dit hebben we vandaag niet gedaan, in vergelijking met het andere werk was dit een klein klusje (met een groot resultaat).

Vanochtend tijdens de wandeling door het bos, besloten we vandaag naar Örebro te gaan. We wilden een aantal zaken inkopen en een bestelling doen voor een badkamer spiegel. 
Meestal gaan we naar de Bauhaus, beetje rommelige winkel maar we kunnen er altijd wel slagen. We liepen naar de afdeling badkamers en probeerden de spiegel naar keuze te bestellen. Die bleek uit het assortiment te gaan. Heel jammer want het is een erg mooie spiegel. Ik dacht 'nee heb je en ja kun je krijgen' dus ik vroeg aan de verkoper of we dan wellicht de tentoongestelde spiegel konden kopen. En warempel dat kon. Beetje korting ook nog maar dat mocht geen naam hebben. Een spiegel met een lamp erboven. Die spiegel is 120 x 80 dus dat betekende dat we een aantal zaken van ons lijstje moesten halen, het zou anders niet in de auto passen.

Eerder dan verwacht waren we weer thuis met een auto vol spullen voor de volgende fase. Vanavond heb ik het overloop deel nog gewit dan kan ik mogelijk morgen verder met het behang. Het plamuurwerk is goed geslaagd en mooi strak geworden.

Het witten ziet er zo op de foto soepeltjes uit maar oh oh wat heb ik een spierpijn. En dan te bedenken dat we met de badkamer nog eens in de herhaling gaan met wat we nu op de overloop hebben gedaan. Ik moet er nog even niet aan denken.


 De badkamer staat nu even stil, het wachten is op de loodgieter. Wanneer die zijn werk heeft gedaan kunnen we verder met de vloer en daarna met de wanden. We hebben dus nu mooi de tijd voor dit project. 

Wordt vervolgd.....

4 opmerkingen:

  1. Nummer 22 al. Jullie zijn er maae druk mee.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja het is best een groot project geworden! Voor het eerst doen we het een beetje rustiger aan met het klussen. Voorheen maakten we dagen van wel 10 uur klussen. Nu nemen we in de ochtend de tijd voor een lange wandeling om de boel in het lijf wat op z'n plek te houden :-) en bovendien hebben onze honden beweging nodig.Dus dat is een reden dat de teller doortelt.

      Verwijderen
    2. Zeker doen. Het leven bestaat niet alleen uit werken.

      Verwijderen