woensdag 11 augustus 2021

Thuis

We zijn weer thuis, Bosse staat weer op de oprit. We hebben een fijne week vakantie gehad die deze keer ook het echte vakantiegevoel weer naar boven bracht. Dalarna is echt mooi, we hadden zomers weer met af en toe een onweersbui of een wolkbreuk. Helemaal niet erg wanneer daarna de zon weer schijnt en dat was het geval.


Tweemaal daags maakten we een wandeling met de woefen, 's ochtends en 's avonds. Gisteravond liepen we over de brug van de Västerdalälven, eventjes was het windstil en de rivier was glad als een spiegel, wat een prachtig gezicht. Vanochtend liepen we er weer en toen kwam er een eenzame kanovaarder aanvaren. We maakten een kort praatje over de leuning van de brug, leuk! Hij genoot en wij ook.


Aan de luchten kun je wel zien dat er nog regen aankomt. Die kwam ook net toen wij vlak bij de camping waren. Dat was dus nog even stevig doorstappen. Spannend weer.
Vanochtend zijn we weer vertrokken uit Nås. Afscheid genomen van de campingbeheerders en Bosse met de neus naar het zuiden gezet. We dachten zo onderweg wel ergens een overnachtingsplekje tegen te komen maar dat viel niet mee. Het ene plekje was bezet, het andere plekje viel heel erg tegen een derde plekje had een schreeuwende camping beheerder zodat wij besloten daar maar geen nacht door te brengen. uiteindelijk zijn we maar doorgereden naar huis. Daar is het altijd goed! De honden vonden dat helemaal geen probleem al moesten ze wel wat lang in de garage doorbrengen vandaag. Eenmaal in onze tuin waren ze weer helemaal gelukkig en de lange zit al snel weer vergeten.



Ontvang een hartelijke groet van ons en wordt vervolgd......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten