woensdag 28 april 2021

De woensdag voor de vrijdag

Gisteren was het dinsdag en zijn we naar Skövde geweest om daar een aantal zaken te kopen voor onze nieuwe camper. We dachten maar op de dinsdagochtend te gaan op een tijd dat het niet al te druk is. Tussen de middag hebben we voor het eerst sinds lange tijd weer eens een lunch gehaald bij Waynes. We lunchten echter wel na lunchtijd en we zaten bijna alleen in het restaurant. Gerrit en ik mochten niet samen aan een tafel zitten; een gevolg van besluitvorming coronamaatregelen. Eigenlijk moesten we ook nog zitten met een tafeltje ertussen maar de serveerster ging ermee akkoord dat we elk aan een aansluitende tafel plaatsnamen. Zo werd het toch nog een beetje gezellig.



Nu we toch in Skövde waren konden we ook op zoek gaan naar een kussenbak. We hopen daarmee te voorkomen dat de muizen zich weer aan onze zitkussens tegoed doen. We kochten een klein bakje van 30 euro bij de Rusta winkel voor de zitkussentjes voor de stoelen op de altan en een grote bak voor de dikke kussens die ik zelf had gemaakt voor de witte tuinstoelen.



Veel te duur dat grote ding maar waar moet je ze anders laten die kussens. We hadden ook al gedacht om zelf een bak te maken maar hoe krijg je die waterdicht? Het hout werkt altijd. Naast de aanschaf van de bakken waren het verder wat ditjes en datjes, niet het benoemen waard.

Vandaag is de dag opgegaan aan krabben schuren en schoonmaken. Nu de kussens zo'n luxe opbergplek hebben gekregen was het ook tijd voor een service beurt voor de stoelen. We zitten de laatste tijd toch in het terras gebeuren dus deze activiteit past daar mooi in. Het is nog niet klaar. De stoelen zijn uit elkaar gehaald en staan op dit moment te drogen na het krabben, het schuren en de schoonmaakbeurt. Als het weer morgen wat wil, kunnen we ze schilderen. Dan gaan ze wel weer een rondje mee.


 Verder is voor mij het wachten nog steeds op de oproep voor de vaccinatie. Het had voor mij gisteren wel gemogen maar helaas. 

Wel kort maar krachtig vandaag, ontvang een hartelijke groet van ons!

Wordt vervolgd.....

1 opmerking: