zondag 29 september 2019

Weer even bij elkaar.....



We rollen van de ene activiteit in de andere. Op dit moment zijn we in Nederland.  Dat is erg leuk want we hebben dan tijd om bij onze kinderen te zijn die in NL wonen. We starten in Rosmalen en hebben het heel gezellig in de 'B en B' van Femke en Louis. Vrijdag zijn we aangekomen en zaterdag hebben we een leuke dag gehad met een bezoekje aan Breda. Daar waren we slechts éénmaal eerder geweest toen we op doorreis waren naar Frankrijk. We hebben er toen een wegenkaart gekocht bij een boekhandel en een camping-gastankje. Maar dat is echt heeel erg lang geleden. 

Vandaag hebben we er meer tijd voor genomen en we troffen het bijzonder met het weer. Er was een regenachtige dag voorspeld. Die regen kwam onderweg en eenmaal in Breda brak het zonnetje door en bleef het de rest van de dag droog.
Breda is echt een mooie stad. We zijn de dag begonnen met een heerlijk kopje koffie en zijn door het stadscentrum langs de winkels gelopen en hebben bij de burcht gekeken waarin de KMA (tegenwoordig heet het geloof ik anders) is gehuisvest. Echt een sfeervolle plek.


Hier staan we het informatiebord te lezen.


 Onderweg ernaar toe kijken we even naar het schilderwerk van een historisch pand. We hebben immers net zelf een forse klus gehad aan het schilderwerk van ons eigen historisch pand :)!
natuurlijk mogen ook de familie kiekjes niet ontbreken.




 Bij ons vertrek uit Zweden zagen we per dag de kleur van de bomen veranderen. Ook hier in Nederland komen de bomen in hun herfsttooi.






 Femke en ik zagen nog twee leuke shirtjes voor Suzanne die we hebben meegnomen. Suzanne had de laatste keer geen geluk met het vinden van leuke truitjes zodoende. Femke heeft ze thuis even gepast als 'stand in'. Het past prima dus die nemen we mee naar Zweden.




 Zo helpen we elkaar ook al wonen we op afstand. We hadden zo een superleuke dag met elkaar. Morgen zondag hebben we een rustige dag met niets in de planning en gaan we 's avonds met elkaar uit eten!

Wordt vervolgd....














Geen opmerkingen:

Een reactie posten