zaterdag 7 april 2018

.......en vanaf nu gaan wij wachten op een prikkel om iets te gaan doen.....

De derde verhuizing is volbracht :) Vanmorgen hebben we de spullen van Fredrik verhuisd. Hun nieuwe appartement is nu geheel gesausd, alle kamers zijn voorzien van een nieuw behangen muurtje of een mooie kleur op de wand. Zo kan het weer jaren mee! 
Voor ons betekende het klussen toch nog even doorgaan in de druk, druk modus. Maar nu is het klaar! We hebben gezellig met elkaar gewerkt en alles is goed gelukt. We hebben natuurlijk 'tuzen tack ' gekregen maar nog mooier is dat we zo vaak we maar willen langs mogen komen en bij hen mogen eten. Dat is nog eens een mooie garantie voor de toekomst toch :) Maak je borst maar nat S & F tot vervelends toe komen we in de toekomst aansukkelen bij jullie......

Gisteravond reden we naar huis toe, het was al een beetje schemerig, toen we vlak langs de wegkant twee Kraanvogels zagen staan. We zijn eventjes gestopt, wat een prachtig gezicht, en Henk, ze zijn aan het dansen! Jammer dat er maar zo weinig licht meer was voor het maken van een goede foto. 

Thuisgekomen, gisteravond, was de eerste loop naar de brievenbus. (we willen namelijk zo graag een bericht van Skatteverket ontvangen). In de brievenbus zat POST!! Een prachtige rood gekleurde enveloppe met een kaartje van Ineke. Ineke ziet het voor ons helemaal zitten zo in de pensioentijd. Alle dagen in de tuin, zo heeft ze gedacht! Het ziet er heel vrolijk uit en we hopen natuurlijk dat het ook zo'n vrolijke tijd gaat worden en we kunnen gaan genieten van de vrijheid en de tuin. Dank je wel Ineke voor deze verrassing. Heel erg leuk!

En de post van Ineke blijft maar komen. Vandaag alweer een berichtje maar dan elektronisch. Ineke is  wederom oma geworden van een gezonde jongen met als klinkende naam...Owen Reyan. De jongste telg in de familie. Fijn dat alles goed is gegaan. 
 Een heel mooie dag om geboren te worden dacht ik zo. Hier bij ons was vandaag dan de eerste echte lentedag. De temperatuur oversteeg de 10 graden en het ruikt ook naar de lente. Heerlijk!  Bijna alle sneeuw is nu weggesmolten of verdampt. Onderstaande foto is vanavond genomen. Wat mij betreft....Laat de lente maar komen. Wij hebben er nu de tijd voor...voor ons voorlopig geen verhuizingen meer.


2 opmerkingen: