zondag 10 april 2022

Het weekend

Vandaag wordt het een kort blogje. De overloop is nu helemaal af. De ribradiator hebben we weer mooi gemaakt, het spuiten ervan is goed geslaagd. Gisteren hebben we hem naar boven getild, gelukkig was hij een stuk lichter dan die van onze slaapkamer, en hebben we hem weer ingekoppeld in het systeem. 


Dit is dan het 'af' plaatje van de overloop. Een heel verschil met hoe het was. En nu ook met de embrasse haken voor de vitrage die we bij de MIO konden kopen. De MIO is een meubelwinkel met veel vestigingen over het hele land. We zoeken nog even naar een decoratie op de rechterwand maar daarvoor moeten we denk ik nog even zoeken op de loppis.  Dat komt nog wel een keer. Onder het kleed op de overloop ligt eigenlijk nog een mooi parket. Maar dit kleed hadden we nog, meegenomen uit NL en het is 's nachts net iets behaaglijker aan de blote voeten dan het parket.

Toen Gerrit bezig was met het aankoppelen van de verwarming en het ontluchten ervan heb ik het raam in de badkamer voor de eerste keer in de lakverf gezet. Dit doe ik later nog een keer wanneer het raam is afgetimmerd met de plinten maar voor nu lijkt het al heel aardig. De vensterbank moet ook nog gedaan maar dat komt ook later. Nu kan deze er voor het plakken van het vinyl nog worden uitgehaald.



Vandaag waren we in Örebro om daar te zoeken naar wat accessoires voor de badkamer. Niet helemaal geslaagd maar weten wat je niet wilt helpt naar het zoeken wat je wel wilt. 
We hadden vandaag lekker weer en de winter smelt alweer weg. 

Een hartelijke groet van Gerrit en mij en ....

Wordt vervolgd!


 

2 opmerkingen: