maandag 7 september 2020

Langs het 'Götakanal'

Gisteren, dat was zondag, hadden we een rustige dag. We gingen wandelen langs het Götakanal bij Tåtorp. Prachtig is het daar en elke keer genieten. Nu zo einde vaarseizoen is het er weer heel erg rustig en we kwamen maar één keer een fietser tegen gedurende de wandeling. Geen problemen dus met het bewaken van de 1.5 meter afstand.
Toen we net begonnen met de wandeling voer er in de verte iemand in een kano. Een heel mooi gezicht zo in het spiegelgladde water en daarbij hoor je dan steeds van 'plons, plons' en verder niets. Heerlijk!




We zijn tot aan het eiland gelopen, toen we bijna weer bij de sluis terug waren kwam er een hele stoet Corvettes voorbij, ik denk wel 30 stuks. 

Dit zijn ze de Corvettes

Waarschijnlijk hadden die een uitje met als doel het eiland waar we al tafels en stoelen klaar zagen staan. Wij moesten voor die Corvettes goed aan de kant met onze honden, er kwam geen einde aan de stoet. ja, als je ervan houdt dan zal het genieten zijn maar wij houden meer van de stilte van de natuur.


Bij de sluis in Tåtorp zijn we even op het bankje gaan zitten. Zo kon Gösta mooi even uitrusten.
het gaat heel goed met hem, hij blaft al niet meer zoveel naar andere mensen en naar andere honden is de blaf al veel meer ingetogen. Het gaat met hem die kant op die wij graag willen. 


Hier nog even een foto van de mooie verstillende sluisomgeving bij Tåtorp.


Binnenkort zijn we hier weer om de boot uit het water te halen. Dat zal nu niet zo lang meer duren.





 Groet van Arvid, Fynn en Gösta en van ons natuurlijk!


Wordt vervolgd.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten