zaterdag 5 september 2020

Een mooie border

Voor ik weet niet hoe lang geleden, want wanneer begon het nu eigenlijk, heb ik last van oorsuizen. Dat is een eufemisme voor een snerpend geluid dat 24/24 en 7/7 aanwezig is in mijn hoofd aan beide oren. Ik kan er gelukkig goed mee omgaan en wanneer ik mijn aandacht richt op de dingen waarmee ik bezig ben stoort het me niet. Wanneer ik echter stilval is het in alle hevigheid in mijn aandacht. 
Een poosje geleden zag ik ergens een advertentie van oordoppen die in de gehoorgang ingebracht kunnen worden en die een verlichtend effect zouden kunnen hebben op oorsuizen. Die doppen kosten niet een rib uit je lijf en daarom dacht ik van 'waarom niet eens bestellen en proberen'. Ik was toen in Nederland bij Femke en Louis en dacht dat het beter zou zijn ze daar te laten afleveren. Echter de levering duurde dermate lang dat ik inmiddels alweer ruim in Zweden ben, zonder oordoppen wel te verstaan. Gisteren zijn mijn doppen in NL aangekomen en krijg ik een appje met de volgende mededeling:


Ja dan is het helemaal duidelijk waarover het gaat:-)!! Nu maar afwachten hoe lang de reis van NL naar Sverige gaat duren want ik ben erg benieuwd naar de werking.



Inmiddels zijn wij gisteren door blijven werken aan ons project. De opbouw van de stenen hebben we samen gedaan omdat het toch wel erg zwaar zeulen is met die dikke stenen. Dat project hebben we nu afgerond en zelfs ook de aanplant al gedaan met een plant die 'Solhat' heet in het zweeds en met Lavendel die goed winterhard is. Zelf vinden we het een hele verbetering in onze tuin en het staat heel mooi zo langs de kant van de oprit.




Aan het einde van de dag lukte het zelfs nog om de grote toegang tot de tuin in het hek te plaatsen zodat we elkaar een high five konden geven voor 'weer een klus geklaard'.


 We zeiden 's avonds tegen elkaar dat we in deze Corona epidemie echt mega veel projecten in onze tuin hebben gedaan. Zelf heb je daar niet zo'n erg in omdat het stapje voor stapje gaat maar als ik de foto's van de verkoop terug zie dan is de staat van de tuin nu een heel andere dan die van destijds. Het belangrijkste is natuurlijk dat we er plezier in hebben en gelukkig is dat het geval. We houden ervan buiten te zijn en iets te doen.

Wordt vervolgd.....



Geen opmerkingen:

Een reactie posten