zaterdag 25 juli 2020

Jungfruros in kogödsel

Zo.... ze hangen er weer in! Dan heb ik het over de ramen natuurlijk. Toch wel weer een klusje van een week. En heerlijk dat het nu klaar is. Nu nog even wat leuke ramen plaatjes om het resultaat te tonen.....





De valletjes hangen inmiddels ook weer, die heb ik gelijk maar even uitgewassen want toen ik ze eraf haalde leken ze wel grijs. 
Gerrit heeft de garage ook alweer opgeruimd, dat is altijd het sluitstuk van een klus, ook niet het allerleukste werk maar wel noodzakelijk.


 Gistermiddag werden de stoelen keurig afgeleverd, ik denk dat er een fout in het systeem heeft gezeten. Toen we de tijd wilden vastleggen kregen we diverse keren een melding van een fout, de laatste keer dat we het probeerden kregen we een sms bericht terug met een bevestiging van de levering op dinsdag. Maar waarschijnlijk is het dus toch niet helemaal goed verlopen. Maar nu zijn ze er en keurig afgeleverd.


Het is zo een heel gezellig hoekje geworden en de stoelen zitten echt comfortabel. Gerrit heeft er nog even een tafeltje bij geknutseld zo kunnen we de hapjes en de drankjes ook een plek geven :-)

Wel heel toevallig zie je nu de twee kanten van dezelfde schutting, op het plaatje hieronder de straatkant. Die willen we graag een beetje opfleuren. Gerrit heeft een strookje omgespit om daar wat aan te planten. Woensdag hebben we daarvoor in Mölltorp drie klimrozen gekocht







Zo zal die ongeveer gaan bloeien en hij wordt 1.5 meter hoog.


The queen of the botanical garden 🤍 (Also, can one post too many photos of roses?)
#roses #colourcrush #botanicalgardens #jungfruros

We moesten bij het planten wat Kögödsel (koeienmest) door de grond scheppen, wat geen luxe was omdat de grond daar bestaat uit zand en steen. Maar nu hebben de rozen een voorraadje meststoffen zodat ze lekker kunnen groeien.


Voor de derde keer op een rij heb ik vandaag de kamers weer schoongemaakt in alle hoeken en kieren. Het schuurstof zat overal! Nu heb ik er ook wel even genoeg van, van dat gepoets en geboen en gezuig. Dat het er nu maar lang netjes mag blijven.

We hadden na een wat donkere dag een heel mooie avond. Heerlijk weer voor de spa, die in het gebruik aan alle verwachtingen voldoet. Echt heerlijk!

Zo weer helemaal bijgepraat, geen spectaculaire dingen maar gewoon lekker bezig met dat waar we plezier in hebben. 

Over plezier gesproken, het is weer weekend,..... maak er wat van en geniet!

Ontvang een hartelijke groet van Gerrit en mij! Wordt vervolgd.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten