vrijdag 12 februari 2021

Klaar!

We zijn er hoor! De kamer is klaar. 
Vandaag hebben we de laatste werkzaamheden gedaan. Plintjes monteren en afschilderen, nog enkele stopcontacten monteren en schoonmaken. We zijn er de hele dag zoet mee geweest. Maar het is heerlijk om nu boven rond te lopen. De bovenverdieping heb ik helemaal schoongemaakt, zelfs de vloer in de olie gezet en de trap naar beneden afgesopt. Nu zit ik moe maar voldaan in mijn Hannemand. Nu beneden nog orde op zaken stellen maar dat komt wel. Hier nog even de laatste foto's en dan stop ik met spammen.





Morgen gaan we weer naar Hjo. Ook S en Fr hebben te kampen met langere leveringstijden dan aangegeven bij de koop. De vloer die binnen een week geleverd zou worden komt nu pas over drie weken. Dat is pech en dat betekent dan waarschijnlijk ook dat de verhuizing op zich laat wachten. Dat is de nieuwe realiteit van dit moment. Maar ach....wanneer alles klaar is en de verhuis achter de rug, dan denk je er niet meer aan. Er zijn belangrijker zaken in het leven.
Zoals gezond blijven in deze tijd. Dat laatste wensen we jullie allen toe!

Heb een goed weekend en ontvang een hartelijke groet van ons!

Wordt vervolgd.....



 

5 opmerkingen:

  1. Nou Johanna het is helemaal niet spammen! Jullie hebben een prachtige slaapkamer gekregen en met deze posts het geheel mooi gedocumenteerd!
    Het lijkt me ook voor jullie iets rustiger om 'slechts één klus' om handen te hebben i.p.v. twee! Succes ook in Hjo. Jullie dochter en vriend hebben een huis gekocht in een heel gezellig stadje. Vooral de haven vinden we heel gezellig. Misschien de Sinnestriel toch eens in de haven Hjo leggen?

    Groetjes uit Hoogeveen,

    /Wilfred Smit

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je Wilfred! Het huis in Hjo hoeft gelukkig niet heel veel aan te gebeuren. Het is recent helemaal gerenoveerd. Nu is het een kwestie van naar je eigen smaak maken. Maar idd één klus tegelijkertijd is wel zo rustig. Ja de Sinnestriel in Hjo. Dat is nog wel even een dingetje. De Sinnestriel is namelijk niet zo heel erg groot 6.5 meter van kop tot staart en het Vättern is enorm. Bovendien hebben we vernomen dat de weersomstandigheden heel snel kunnen wisselen op het Vättern. Ja en om dan met die kleine Sinnestriel op de enorme plas water te dobberen, daar zie ik nog wat tegenop. Maar waar we het over eens zijn is dat Hjo een heel gezellig stadje is. Bovendien lijken ze een huisje gevonden te hebben in een evenzo gezellig buurtje. Heel leuk voor hen!! hartelijke groet Johanna

      Verwijderen
  2. Fijn dat het nu helemaal af is en zo mooi geworden is. Ik moest wel even googlen naar Hannemand. Kwam dus weer op je blog terecht bij het bericht van 24 augustus 2019. Fijne zondag!

    BeantwoordenVerwijderen