maandag 2 november 2020

Een storm met warme wind

We hadden een erg leuk weekend!! Met zaterdag heel mooi herfstweer waarin we een lange wandeling hebben gemaakt, tenminste dat vond ons bezoek, wij maken die wandeling bijna elke dag en zondag het echte grijze herfstweer met donkere luchten. 

Gösta genoot van de wandeling en was (te) dolenthousiast.
                                                                                Tegenlicht
                                                                                    Idem
Vandaag moeten we wel even een beetje bijkomen van de activiteiten. We zijn eerst maar weer naar Näs gewandeld. Dat viel nog niet echt mee want het waaide hard. Soms stond ik in de windstoten zelfs eventjes stil. Ik dacht dat er op het Vikenmeer hoge golven zouden zijn maar dat viel me nog mee. Ons deel van het meer ligt met deze wind wat in de luwte van de landtong in het midden van het meer. De wind was warm en de temperatuur steeg vandaag naar 15 graden.

                            Het was opnieuw een donkere dag met af een toe een zonnestraaltje tussen de wolken door.

's Middags hebben Gerrit en ik een tochtje gemaakt en hebben we naar een huis gekeken. Niet dat we gaan verhuizen maar Suzanne en Fredrik misschien wel, als ze tenminste een betaalbaar huis kunnen vinden. Zij willen graag in de buurt wonen van Skövde omdat ze daar beiden werken. In het proces van biedingen op de huizen waarbij men tegen elkaar op moet bieden, gaan de prijzen over de grens van de waarde van de huizen heen en soms ook niet gering. 
We hebben ook nog een voor ons onbekend weggetje gereden door een prachtige omgeving. Eigenlijk een nieuwe route naar Skövde. Geen foto's deze keer vanwege het erg donkere weer en te weinig foto licht.

Wordt vervolgd.....


Geen opmerkingen:

Een reactie posten