donderdag 29 oktober 2020

Hij is er al....de nieuwe koelkast

Ik had gisteren een 'bankhangdag'. Dat heb ik niet vaak maar gisteren dan wel een keer! Terwijl ik zo aan het bankhangen was keek Gerrit even naar buiten en zag daar een vrachtauto stoppen voor ons huis. 'Daar kon onze koelkast wel eens aankomen' zo zei hij. Ik kon het niet geloven want we hadden hem vrijdagavond besteld en hij zou met acht dagen worden afgeleverd. Die acht dagen waren nog niet om. Ook ik keek even naar die auto en we zagen hem achteruit de oprit oprijden. Dat kon niet missen....dat moest wel onze koelkast zijn.
Gerrit naar de deur want ik was nog in mijn ochtendbadjas vanwege de bankhangdag. De man van de vrachtauto vertelde dat hij een verkeerd telefoon nummer had gekregen. Hij heeft mij verschillende malen geprobeerd te bellen maar kreeg steeds iemand anders aan de lijn. Ik heb vlug even op mijn telefoon gekeken en inderdaad ....ik had geen gemiste oproepen. We betalen de koelkast met Klarna (dat is een betaalinstantie die de aflevering betaalt en het vervolgens van onze bank afschrijft) en waarschijnlijk staat daar een fout in mijn telefoonnummer. Dat moet ik dus even corrigeren.
Gelukkig waren we thuis en was er geen probleem. De man heeft de koelkast voor ons stoepje gereden en wenste ons een fijne dag. Echter toen hij zag dat Gerrit en ik de koelkast samen bij het trappetje op moesten tillen kwam hij nogmaals uit de auto om samen met Gerrit (en ik dus niet) de koelkast vijf treden omhoog te tillen. Hij was de beroerdste niet, wat een service!!  Elfynd ik kan het bedrijf aanbevelen. Het zijn artikelen die niet meer in de originele verpakking zitten en meestal een kleine schade hebben aan een plek die niet in het zicht zit. Bij ons zit er een heel klein deukje in het metaal aan de zijkant. Die betreffende zijkant zie je niet omdat die weer tegen een kast aan staat. Voor ons helemaal oké en voor een fijne prijs en zonder afleveringskosten!
de aankomst van de koelkast


de nieuwe koelkast helemaal ingericht

Hij past mooi op de plek waar de oude koelkast ook stond, alleen is hij iets dieper. De plint die onder de kast en de voormalige koelkast doorliep moet door Gerrit nog even op maat worden gemaakt en dan is het weer helemaal perfect. En is het niet prachtig met die mooie groenteladen en wat een orde in de koelkast zo. Gelijk ook maar alle spullen die over datum waren uitgesorteerd zodat alles nu weer fris en fruitig is.

Vandaag is het bankhangen weer voorbij. We hadden prachtig herfstweer, windstil met het zonnetje erbij. Uitgelezen weer om het blad op te ruimen. De tuin ligt alweer een tijdje helemaal vol blad. Gerrit was er al tweemaal in bezig geweest en heeft met elkaar zo'n 20 kruiwagens opgeruimd in zijn uppie. Vandaag zijn we er samen tegenaan gegaan. Ik heb het in rijtjes bij elkaar geharkt en Gerrit ruimde de rijtjes op met de grote kruiwagen van 240 liter. We zijn de tel deze keer wat kwijtgeraakt maar we denken toch zeker 30 kruiwagens vol blad te hebben opgeruimd.


 Voor de 'na' foto was het helaas al te donker maar dat geloven jullie allemaal vast wel. Het ziet er voor- en naast ons huis nu weer opgeruimd uit.

Morgen gaan we aan de poets en moeten we boodschappen halen. Dit weekend krijgen we leuke visite.



Wordt vervolgd....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten