maandag 13 januari 2020

Nieuwe paden....Ja welke kant moeten we uit....Deze richtingaanwijzer geeft daarover niet zoveel duidelijkheid want die zegt dat je zo'n beetje alle kanten uit kunt wandelen.
Gelukkig hadden wij de kaart mee en wisten we precies waar we langs zouden gaan lopen. Vandaag hebben we een nieuwe wandelroute ontdekt en deze met veel plezier gelopen. 8.2 km lekker door de bossen. Zelf loop ik altijd het lekkerst wanneer ik nog geen dingen voor na de wandeling in de planning heb. Ik besef dat dit voor een voormalig Mindfulnesstrainer geen passende opmerking is maar als ik die dag nog een klusje heb word ik altijd wat gehaast onder het wandelen. Dan wil ik verder met de dag, op naar de klus en dan schiet het genieten van de wandeling er wel eens een beetje bij in. Vandaag had ik niets in de planning, slechts het wandelen. En dan is het echt heerlijk. Zeker met deze tocht die het eerste deel dwars door de bossen ging en het laatste deel over een onverharde weg. We hebben ruim twee uur gelopen en we zijn niets en niemand tegen gekomen. 
Tijdens het lopen kom je dan van die leuke dingen tegen zoals een zeer gedateerde wandelkaart op een eveneens gedateerd informatiebord, of een huisje dat langs de route staat en wat er dan zo schattig uitziet. 

In eerste instantie lijkt het een vakantiehuisje maar toen ik even door de ramen keek zag ik een ontbrekende inrichting. Blijkbaar wordt er niet zoveel mee gedaan, al zegt het naambord dat we welkom zijn. 
 en zo slingert ons pad door de natuur en de maandagochtend. Heerlijk! Op deze foto is goed te zien hoe het landschap in onze omgeving heuvelt. 
De sneeuwstokken staan parmantig langs de kant van de weg, voor het geval dat....maar dat moet nog komen deze winter.


Op een ander moment komen we deze vervallen schuur tegen met nog een grote zeef aan de muur.


Het was vandaag heerlijk weer om te lopen, blauwe lucht en een temperatuur van om en nabij 5 graden. Geen winter, maar hopelijk een goede training voor daar waar het wel winter is.

Wordt vervolgd....


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties

Bloggen is in principe geen eenrichtingsverkeer. Het reageren op een post of op een reactie op een post maakt een blog levendig. Reacties worden daarom erg op prijs gesteld!
Al enige tijd is het bijzonder lastig om reacties op mijn blog achter te laten zeker wanneer je geen blogger profiel hebt.
Daarom heb ik nu een mogelijkheid tot reageren toegevoegd om het achterlaten van reacties soepeler te laten verlopen. Deze mogelijkheid maakt gebruik van Facebook. Onder je FB profiel kun je nu een reactie schrijven en deze gemakkelijk plaatsen. Dit lukt ook vanaf je tablet of je mobiel. Het kan zijn dat je bij het plaatsen wordt gevraagd om in te loggen op je FB. Dit kan door je wachtwoord in te toetsen en vaak ook met je vingerafdruk herkenning. Je reactie komt niet automatisch op FB te staan, wil je dit dan kun je dat aanvinken. Misschien ten overvloede, ik kan je wachtwoord natuurlijk niet zien noch krijg ik automatisch toegang tot je FB pagina door het plaatsen van je reactie, we worden ook niet automatisch FB vrienden doordat je reageert.
Natuurlijk kan het reageren ook nog altijd op de Blogger wijze plaatsvinden, de keuze is aan jezelf.
Ik hoop je in een reactie te mogen ontmoeten.

hartelijke groet, Johanna