zondag 3 december 2023

Feest

 

Zaterdagochtend werd ik al vroeg wakker. We waren ook van plan vroeg op te staan omdat we naar Henk en Chang en Emke zouden gaan voor het vieren van Emke haar tweede verjaardag!

Na het ontbijt en een korte wandeling met Gösta vertrokken we voor een reis door de sneeuw. Wat een mooi gezicht!


We reden naar Örebro waar we nog een paar boodschapjes hadden. En al waren het een paar toch nam het veel tijd. We zijn eigenlijk nog op zoek naar een houten slee maar die zijn hier lastig te verkrijgen. Ook in Örebro geen winkel te vinden waar ze een houten slee verkopen. Online heb ik ze al wel gezien dus misschien moeten we zo'n slee daar maar bestellen.

Tegen drieën kwamen we aan en Henk en Emke waren mooi buiten in de sneeuw aan het spelen. 

Vandaag (zondag) was dan de echte verjaardag en oh wat heeft ze dat beleefd. Ze vond het allemaal mooi, de slingers, het zingen, de pakjes het bezoek. Ja die Emke die houdt wel van een beetje gezelligheid!!


We waren allemaal flink in feeststemming. Gerrit en ik hadden een mooie pop voor haar uitgezocht die nog kan praten ook. Dat is dan wel Zweeds maar dat begint ze al een heel klein beetje te verstaan en na te praten.
hoera!


Zelfs Gösta was in feeststemming!

's Middags kwamen Fredrik en Suzanne ook nog langs met een mooi cadeau. Femke en Louis en Julian belden ook nog even net als Greetje en zo werd het nog een verjaardagsfeest met de hele familie. 

Wat een belevenis zo'n dag. Gelukkig viel ze vanavond goed in slaap want morgen gaat ze weer naar de Förskola. 

Wij reden 's avonds in het donker achter Fredrik en Suzanne aan weer naar huis. Onderweg zag Gerrit langs de kant van de weg een bordje staan met Vildolika. Daar is dan een aanrijding geweest met wild. Op de plek zagen we jagers actief. Die gaan op zoek naar het aangereden wild om het vervolgens af te schieten zodat de dieren niet gewond rond blijven lopen. Gelukkig troffen wij vanavond niets aan op de weg! 
Nu zijn we weer thuis na een heerlijk weekend!


En zo kan ze nu mooi op de fiets naar school :-)


Heb het goed en ontvang een warme en vredevolle groet van ons! Wordt vervolgd......









































Geen opmerkingen:

Een reactie posten