maandag 11 juli 2022

Örebro

 Na een aantal wat regenachtige dagen is het vandaag dan weer lekker zomers weer waar je helemaal blij van wordt. We hadden vandaag een leuke dag. H en Ch stelden voor vandaag naar Örebro te gaan om daar bij de Ikea te kijken naar keukens. Een ding is namelijk zeker, er moet in hun nieuwe huis een nieuwe keuken. Om hun keuze niet teveel te beïnvloeden was het plan om op te splitsen om daarna elk tot een keuze te komen. Wel dat vind ik heel erg leuk, en dus hebben we elke ten toon gestelde keuken aan een grondige inspectie onderworpen. Wij waren nog dik in het beslissingsproces toen H en Ch er alweer aankwamen met de mededeling dat zij hun keuze hadden gemaakt. Zo dat was heel snel.... Gerrit en ik hadden twee modellen geselecteerd en eentje daarvan kwam met hun keuze overeen.  Er is overigens nog niks besteld, daarvoor is het nog wat te vroeg. Maar wel heel erg leuk al die keukens met allerhande mogelijkheden en snufjes.






Omdat het eigenlijk veel te mooi weer was om de hele dag in de Ikea rond te lopen zijn we na de gemaakte keuze vertrokken om naar de binnenstad van Örebro te gaan. 

Daar was het reuze gezellig! Veel toeristen, veel terrasjes en veel kunst in het stadspark. Heel erg sfeervol!!






Even na zessen waren we weer thuis. Henk heeft een heerlijke Curry voor ons gemaakt en na het opruimen konden we de rest van de avond heerlijk met een kopje thee buiten op het terras zitten om zo te genieten van de ondergaande zon.

Het zijn kleine belevenissen maar wel met een grote geniet waarde!

Ontvang een hartelijke en vredevolle groet van ons en wordt vervolgd.......


Geen opmerkingen:

Een reactie posten