zondag 13 maart 2022

Wat was het mooi!

 We zijn er weer! En we hebben er een heerlijk weekje vakantie op zitten. Die vakantie hadden we al een poos geleden geboekt en aanvankelijk waren we blij dat het kon doorgaan omdat de pandemie op zijn retour is. Toen kwam de oorlog en dat maakte dat ik er ambivalente gevoelens over kreeg. Nu denk ik dat het goed is om in deze donkere tijden zoveel als mogelijk te genieten van dat wat je hebt. En dat hebben we gedaan. Een week doorbrengen met F en L en hun J en met Fr. en S. Wat een rijkdom. En wat heerlijk om de kleine J een week lang te mogen knuffelen en te verzorgen. Gerrit en ik hebben er volop van genoten!!

We hebben lange wandelingen gemaakt met de kleine J en de grote Gösta. Op de foto hieronder sta ik even achter de kinderwagen maar dat is voor de foto, meestal duwde Gerrit en liep ik er met Gösta naast. Het was namelijk flink klimmen en dalen.


L. had voor in de sneeuw een paar ski's besteld voor de kinderwagen. Dat was echt een uitkomst. Zo raakten de wielen niet verstopt met sneeuw en konden we mooi over de weg schuiven. J. vond het heerlijk en hij kraaide het soms uit van plezier en viel meestal zo in slaap.



We hadden een prachtig huis gehuurd waar we prima met drie gezinnen in konden vertoeven. En wat hadden we een heerlijk weer. Bijna alle dagen blauwe lucht en zonneschijn, slechts één dag veel wind. Het kon eigenlijk niet mooier.



Vandaag zijn we allemaal weer afgereisd naar huis. Het mooie was dat de reis voor iedereen bijna even lang was (in tijd dan). Wij waren rond 17.00 uur weer thuis. 
Het is nu volop Vår-vinter. Overdag heerlijk zonnig weer waarin de sneeuw verdampt en 's nachts nog temperaturen die onder het vriespunt zijn. 





Hoe het allemaal komt in de wereld dat weet niemand. De scenario's zijn donker maar deze ervaring kunnen wij bijschrijven, dit hebben we binnen en dit kan niemand ons meer afnemen. 

Deze nieuwe week proberen we weer in ons dagelijkse ritme te komen, we gaan weer verder werken aan de badkamer en we hebben een paar klusjes aan Bosse (onze camper). We zullen zien hoe het loopt.

Ontvang een hartelijke en vredevolle groet van ons en

Wordt vervolgd.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten