vrijdag 24 september 2021

In Nederland: We zijn pake en beppe geworden van Julian Louis


En toen zomaar ineens was het zover. We waren al van plan om naar Rosmalen af te reizen om er maar te zijn als het zover was maar na het berichtje 's middags van 'It giet oan!' wilden we geen moment meer wachten. Dus de volgende ochtend vroeg zijn we afgereisd naar Brabant. Daar kwamen we 's middags aan, we hebben Bosse op de camping geparkeerd en zijn lopend naar F en L gegaan. En wat troffen we daar aan.....
Heel gelukkige ouders en een prachtig ventje. Alles is goed met moeder en zoon en wat een opluchting voor hen en voor ons. Een klein mannetje van 52 centimeters lengte. 


Wat zijn we allemaal blij met hem en al helemaal verliefd. Zo mooi, zo vredig en tevreden.


Hier ligt hij in het babynestje dat ik voor hem heb gemaakt. 


En hier zit Femke stralend met haar zoon.

Louis is in opleiding tot vader eersteklas. Hij doet alles onder toeziend oog van de kraamzorg die heel geduldig de instructies geeft. Dan ervaar je hoe een belangrijke taak die kraamzorg heeft, zeker de eerste dagen na de geboorte. In Zweden heb je geen kraamzorg, daar is de zorg eerst in het ziekenhuis en later met hulp die je zelf hebt geregeld of gewoon als vader en moeder thuis want beiden hebben veel verlof na de geboorte van een kindje.


En daar zijn wij, de opgeluchte en zeer trotse pake en beppe van: 

Julian Louis
 
Welkom op de wereld ventje en we wensen je een stralend en liefdevol leven toe!










 

 

10 opmerkingen:

  1. Van harte gefeliciteerd Pake en Beppe!! Ook de felicitaties voor de jonge ouders. Wat een rijkdom! Op naar het volgende kleinkind! Fijne vakantie verder in Nederland! Geniet ervan!
    Groetjes van Jan en Nel!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel voor de felicitaties Jan en Nel. Het voelt inderdaad als een enorme rijkdom zo'n gezond en mooi ventje!

      Verwijderen
  2. Gefeliciteerd met deze schattige kleinzoon, Julian.
    Een nieuwe fase in jullie leven is begonnen, een heel mooie fase waar je echt van kan genieten. Nu nog even ter plekke en daarna via de video en wellicht ook eens bij jullie thuis. Ook gefeliciteerd voor de ouders natuurlijk.
    Leuk dat je het hier deelt, met prachtige foto’s.

    Groet, Jet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Van harte gefeliciteerd pake,beppe en ouders! Fijn dat jullie in Nederland waren en meteen op bezoek konden. Leuke foto's van Julian Louis en jullie.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank voor je felicitatie Willy. Voor zo'n levensgebeurtenis rijden wij graag even naar Nederland. Het was idd fijn om er te zijn! Groet Johanna

      Verwijderen
  4. Ek lang om let noch us felicitaties mei jim Pake en Beppe wezen! Je witte mar nooit, misskyn dat Julian dit noch in kear leze sil.

    Groetnis fan Chang en Henk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. No no tige betanke foar de felisitaasjes dy wy fansels ek tige wurdearje!

      Verwijderen