donderdag 18 januari 2024

De vloer in de olie


Heel veel te vertellen heb ik niet vandaag. We werden namelijk toch nog behoorlijk niet fit. Zelf ben ik al een week uit de roulatie en Gerrit houdt het net wat beter op de been. Nu lijkt het toch zo te zijn dat ik wat opknap. Vanochtend eerst twee paracetamol genomen en later nog twee Naproxen en een maagbeschermer en daarna een paar uurtjes rust op de bank. Warempel voelde ik daarna enige energie terugstromen in mijn benen. Dat kwam goed uit want op de app was te lezen dat onze vloerolie was af te halen in Karlsborg. Gerrit heeft het opgehaald en we hebben samen de vloer geschuurd van de eetkamer en die aan het einde van de middag in de olie gezet. Een mooi resultaat weer. 



We hebben hem eerst geschuurd met 150 en 230 daarna de vloer gereinigd en nu na de olie ziet de vloer er weer goed uit! Eigenlijk zou je de vloer ieder jaar opnieuw in de olie moeten zetten. Daar komen wij niet aan toe. De laatste keer was 3 juni 2015.

Nu een paar dagen wachten tot de olie in de vloer getrokken is, dan nog eens opwrijven en daarna kunnen alle spullen die nu in de woonkamer staan naar de eetkamer worden verplaatst. De vloer van de woonkamer  gaan we pas doen als alle werkzaamheden aan kant zijn. Dus dat duurt nog wel eventjes.

Ik hoop nu maar dat het herstel goed doorzet en dat ik morgen weer een beetje beter ben dan vandaag.

Het weer is nog steeds winters, we hadden een sneeuwstormpje (en geen sneeuwstompje zoals er aanvankelijk stond) gisteren en vandaag is het weer -10C. 

Ontvang een warme en vredevolle groet van ons en wordt vervolgd....




 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten