zaterdag 4 december 2021

Een lief klein meisje


Geboren  ''Emke Johanna''

3 december 2021


In liefde hebben we op haar gewacht, uiteindelijk werd ze geboren op 3 december om 13 minuten over 3 uur, ons tweede kleinkind.  We hebben haar nog niet gezien, ze moet nog een nachtje in het ziekenhuis blijven samen met haar vader en moeder, onze Henk en Chang. Helemaal gezond is ze, een heel lief klein meisje! 

Zaterdag 4 december:

We hebben natuurlijk onderhand al veel foto's van Emke ontvangen. Foto's van haar geboortedag. Die dag heeft ze doorgebracht in het MCL. Daar werd goed op haar gepast zei Chang, de artsen en verpleegkundigen zijn echt ontzettend aardig en meelevend. Gelukkig is de ingeleide bevalling heel erg goed verlopen.
En wat waren wij gelukkig toen we haar vandaag echt in onze armen konden sluiten. Een klein wondertje!







En kijk eens hoeveel haar ze al heeft


En de laatste foto is misschien wel de allermooiste!!


Lieve Emke Johanna, Pake en Beppe wensen je heel veel liefde en gezondheid toe en we hopen dat je beetje bij beetje je eigen pad in je leven gaat vinden. Weest trots op jezelf en een lichtpuntje voor anderen, dat wensen we je zo toe! Welkom bij ons!

Wordt vervolgd......




 

8 opmerkingen:

  1. Oh, dat is mooi nieuws. Van harte gefeliciteerd allemal!
    En zo'n mooie naam, zo leuk voor jou, Johanna.
    Groet, Jet

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Jet voor je felicitatie. Emke is een heel mooie Friese naam en de naam van mijn eigen beppe aan mij doorgegeven blijft in onze familie en dat vind ik heel mooi!

      Verwijderen
  2. Van harte gefeliciteerd met jullie mooie kleindochter!
    Ook voor de ouders veel geluk met hun dochter. Leuk ook vernoemd naar jou, Johanna.
    Wij hadden vandaag sinterklaas met 4 kleinkinderen. 2 online (een met corona)en twee hier. We maken er het beste van, vorige week waren de ooudste 2 hier. Ondanks alles was het feest en hebben zij maar ook wij erg genoten. En dat alles wel, op afstand en mondkapjes en zelftests gedaan. Tja, we zijn erg voorzichtig.
    Hopelijk volgend jaar weer normaal, wie zal het zeggen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja dat hopen we dat volgend jaar de tijd is dat we weer ietsje terug kunnen naar normaal. Ook wij blijven heel voorzichtig. We hadden deze reis naar NL meerdere bezoeken willen brengen maar hebben hiervan afgezien. Geen onnodig risico willen nemen. Jammer maar het is de realiteit van dit moment. Fijn dat jullie op deze manier toch nog een gezellig Sinterklaas feest hebben kunnen vieren.

      Verwijderen
    2. Aanvankelijk dacht ik dat mijn bericht hierboven weer niet verzonden was. Nu blijkt dat het toch verstuurd was. Voor de duidelijkheid: dit tweede bericht was dus ook van mij. Excuus dat ik nu twee keer een bericht stuurde, maar ja, zo erg is dat waarschijnlijk ook niet.
      Goede thuis reis gewenst, als je weer terug gaat. Rijdt voorzichtig met de sneeuw en gladheid onderweg.
      Groet, Jet

      Verwijderen
    3. Ik moet de berichten eerst goedkeuren voordat ze op de site komen, dit om misbruik voor reclame doeleinden te voorkomen. Ik kan me voorstellen dat wanneer je een bericht hebt geschreven en het niet geplaatst ziet de gedachten doet opkomen dat er iets mis is gegaan. Maar tweemaal reageren is ook prima hoor, krijg je ook twee reacties terug :-)

      Verwijderen
  3. Gefeliciteerd opa en oma. In korte tijd ineens forse uitbreiding van de familie. Mooi hoor en fijn dat allen gezond zijn. Geniet er van.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja prachtig he, zomaar ineens twee familieleden erbij een jongen en een meisje wat wil je nog meer :-) We zijn zo gelukkig dat alles goed is verlopen. En nu maar groeien en dat gaat meestal vanzelf en snel.

    BeantwoordenVerwijderen