maandag 23 december 2019

We zijn er bijna....

De vreugdevolle invasie is begonnen. Zondag, dat is gisteren, zijn Henk en Chang en Femke en Louis aangekomen. Gelukkig na een goede reis, iets waar ik altijd zorgen over heb. Dat is mijn moederhart denk ik. Alles is goed verlopen en onderweg zijn er geen vervelende dingen gebeurd!
Greetje was donderdag al aangekomen en nu alleen Suzanne en Fredrik nog. Suzanne moet maandag nog werken en daarna hebben we full house!

Greetje en Femke druk aan de sorteer en Louis heeft honger...


Een paar jaar geleden toen we ook de kerst met elkaar in Zweden vierden hadden we een grote puzzel die we met elkaar gingen leggen. Een mooi tijdverdrijf voor ledige uurtjes. Voor nu hadden Femke en Louis er weer eentje gekocht en meegenomen zodat we ons ook nu weer blind kunnen staren op het vinden van de passende stukjes. Met zoveel mensen in huis moet je die stukjes soms uit de gekste hoeken halen. soms liggen ze onder de tafel of zelfs onder het kleed onder de tafel of in een stoel omdat ze aan een mouw zijn blijven kleven. Het proces van de grote puzzel begint hier met het sorteren van de stukjes op kleur en andere kenmerken.




Bij het wakker worden gisterochtend hing er wederom een dikke laag mist in het Vångdalen. Het is een mooi gezicht, het uitzicht met de boom bij de Vikingenbegraafplaats tegen de achtergrond van die mistdeken zo achter ons huis.



De afgelopen dagen zijn we druk in de weer geweest met voorbereidingen. Gerrit en ik hebben hele dagen in de keuken staan bakken. Brood, koekjes, bonbons, gebak etc voor de verschillende diëten,  de vriezer zit vol met voor elk wat wils. Twee kerstdagen en een verjaardag, daar rollen we bol en rond weer uit. 
Tot slot van deze korte update wil ik iedereen bedanken voor de goede wensen die we mochten ontvangen per post of digitaal! Heb het goed de komende dagen!




Dat laatste zal bij ons denk ik wel loslopen zo kijkend naar de kerstboom. Dat wordt weer dikke pret met het uitpakken van al deze verrassingen!!


De opdracht was een kleinigheid voor een ieder. Wel....dat is goed gelukt zo te zien!


Wordt vervolgd...

2 opmerkingen:

  1. Ik wens je met je familie een fijne kerst toe. Jet

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Lees hem nu pas Jet, vanwege de drukte even 10 dagen geen internet. Dat is ook wel eens fijn. Dank voor je kerstwens en voor jullie 'ett gott nytt år' toegewenst!!

      Verwijderen