donderdag 28 februari 2019

We zitten weer wat in de projectjes......

Het leven is in beweging en staat nooit stil en dat bemerken Gerrit en ik hier ook. Gisteren zijn we lekker naar Mariestad geweest. 's Avonds hebben we een pakket samengesteld voor iemand die op kamers gaat, met diverse dingetjes erin. Eerst mooi schoongemaakt en gewassen  en lekker buiten aan de waslijn gedroogd en gestreken en nu staat het klaar. 
Vorige week hoorden we dat Chang een sollicitatie had lopen en in de tweede ronde zat. Gisteren had ze haar derde gesprek en 's avonds laat kreeg ze bericht dat ze de baan heeft gekregen. Daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee. Chang werkt hard aan de integratie. Heeft de inburgeringscursus succesvol doorlopen en spreekt heel mooi Nederlands. Daar hebben we veel bewondering voor!! En nu een baan, dat is wel heel fijn!

 Dat kwam er allemaal gisteren doorheen fietsen. Vandaag weer de normale dingen opgepakt. We hadden nog het project zitkussens en dat is vandaag afgerond. 5 nieuwe kussens die hopelijk nog jaren meekunnen en waarin we weer heerlijk kunnen zitten straks wanneer het voorjaar en zomer wordt.

Nu we het ene project hebben afgerond begint het volgende project te lopen. Gerrit heeft wat minder pijn aan zijn ribben en kan voorzichtig aan weer wat meer dingen doen. Vandaag heeft hij het verwarmingselement van de badkamer losgekoppeld zodat we dit opnieuw kunnen schilderen. Het houtwerk MDF gaan we vervangen door houten plinten. MDF is niet zo geschikt voor in de badkamer. Dat bekijken we morgen. Vandaag het verwarmingselement in de primer gezet, morgen aflakken.

Verder fietst daar nog een projectje nieuwe gordijnen in de slaapkamer tussendoor. In onze slaapkamer hangen nu nog oude gordijnen, die verhuizen waarschijnlijk naar een van de logeerkamers en op onze kamer komt nieuwe vitrage en nieuwe overgordijnen. Die ben ik nu aan het maken. Dat is dus even een tussendoor dingetje.Het maakt wel dat ik het gevoel heb dat ik het wat druk heb momenteel. Mijn dagen zijn tekort en ik verveel me geen moment!

wordt vervolgd.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten