vrijdag 6 september 2024

Ons derde kleinkind is geboren


Waarom gingen we naar Nederland.......... Natuurlijk om de geboorte van ons derde kleinkind af te wachten. Het liet eventjes op zich wachten! Dat is niet erg want een kindje mag zelf bepalen wanneer het naar de wereld wil gaan. Uiteindelijk werd het 27 augustus 2024 dat ons kleinkind geboren werd. Wat waren wij blij en opgelucht dat het allemaal goed verlopen is. Een jongetje en hij heet....

Tobias Gerrit

Het is een hele mooie, rustige en lieve baby en hij doet het heel goed! We zijn allemaal echt heel blij met hem! Ook zijn grote broer is super trots op hem net als zijn ouders natuurlijk. Met Femke gaat het ook heel goed en zij en Louis zijn deze week al buiten met hem aan de wandel geweest. Beiden hebben ze een poos verlof zodat Tobias met hen rustig kan wennen aan het leven in de grote wereld. 

Wij wensen hem een gelukkige en liefdevolle toekomst toe waarin hij zich ten volle kan ontplooien en op zoek kan gaan naar dat wat hij waardevol vindt in zijn leven. We hopen echt een eind met hem mee te mogen lopen en te genieten van hoe hij zich gaat ontwikkelen.

Lieve Tobias, de eerste stap heb je al gezet en dat is het verwerven van een plekje in de harten van je pake Gerrit en beppe Johanna!!








 

5 opmerkingen:

  1. Oooh wat fijn en wat goed nijs! En pake Gerrit ek noch ferneamd. Lokwinske allegearre!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd! Opa en oma worden voor de derde keer, wat een geluk en plezier. Geniet maar lekker van jullie nieuwe kleinkind.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank voor de felicitatie Jet, het is een prachtig mannetje en we genieten zeker van hem. Het is fijn om te zien hoe goed het met hem gaat.

      Groeten, Johanna

      Verwijderen
  3. Groet , Jet (moest er nog bij..)

    BeantwoordenVerwijderen