vrijdag 16 december 2022

En weer naar huis.....

 Hartje winter hebben we momenteel en koud dat het is. Soms denk ik wel even wanneer ik buiten ben aan mijn thermo onderkleding die ik droeg tijdens de skivakanties van voorheen. Tot nu toe heb ik die nog niet gebruikt maar wanneer het doorgaat met deze lage temperaturen dan duik ik de doos met skikleding in. Behalve koud is het buiten ook erg mooi. Vooral wanneer de zon schijnt maar dat is lang niet altijd. Nu ik dit schrijf is de wereld heel erg klein en ligt alles buiten verhuld in de mist.









Gösta, onze hond van de Schotse Hooglanden, vindt het prachtig en hij wordt heel speels in de sneeuw.




Samen met H en Ch en Emke hadden we nog een paar heerlijke dagen in Undenäs. Henk bakte nog een taart, een Peer Frangipane. Heerlijk, gisteren aten we de tweede helft van de taart als toetje, in heb er de hele nacht van genoten :)


Vanochtend zijn ze al vroeg vertrokken. Drie maanden zijn ze in Zweden geweest en dan nu weer terug naar Fryslân
Dat zal voor iedereen wel weer even wennen zijn. Maar ja, er zijn diverse afspraken die nagekomen moeten worden. Dus 'hoppa' alles in de auto en rijden maar. Ik hoop maar dat ze niet al te zeer last hebben van de winterse omstandigheden op de weg.




Kijk daar gaan ze......  Nu is het weer stil in huis. We hebben eerst maar even met F en L en Julian gebeld. Femke is vandaag jarig. Een feestelijke dag is het niet zo want ze heeft de griep, al meer dan een week lang en het wil maar niet beteren. Nog een weekje en dan komen ze deze kant op, ik hoop maar dat ze dan wel beter is. 

Vandaag zullen we onze eigen draai weer zoeken. Straks eerst de aanhanger ophalen van reparatie om daarna naar de keuring te gaan en wellicht een paar boodschapjes. Of even naar de Återvinning met het gesorteerde afval. We zullen zien. De dag komt wel om!

Heb een goed weekend en ontvang allen een hartelijke en vredevolle groet van ons.

Wordt vervolgd.....





















Geen opmerkingen:

Een reactie posten