zondag 4 juli 2021

Eventjes naar Granvik

Een poos terug was er voor ons een pakje onderweg uit Nederland. We hebben van Postnord noch een afhaal bericht ontvangen, noch een indicatie gevonden waar het pakje zou kunnen zijn. Uiteindelijk is ons pakje vanaf een onbekende locatie weer terug verzonden naar Nederland, niet naar de afzender van het pakje maar naar de producent. Gelukkig kon die laatste nog traceren wie de besteller van het pakje was en daar kwam het uiteindelijk na een aantal weken weer terug. Gisteren kregen we het pakje, meegenomen door Henk en Chang. Het is een door Femke gemaakt fotoboek, samengesteld uit foto's van iedereen, van onze reis naar Griekenland van vorig jaar. Wat een prachtige herinnering aan een prachtige tijd. Zo staan we op de cover!


Henk en Chang zijn goed aangekomen en genieten na de regen en het donkere weer in Friesland volop van het heerlijke weer dat wij hier nu al geruime tijd hebben. Vandaag was natuurlijk een dag van even bijkomen maar we hebben toch ook een klein uitstapje gemaakt naar Granvik. In de zomermaanden kun je daar heerlijk op het terras zitten met uitzicht over het water. 


De koele bries die over het water heen op ons toekwam was een niet onwelkome gast. Om vier uur 's middag sloot het restaurant en toen zijn wij ook weer naar huis gereden.

Een poosje terug hebben we een doek gekocht dat we kunnen gebruiken voor zonwering. Het is een vierkant doek met ogen erin geslagen. Met een karabijnhaak kunnen we die nu aan het dak van onze altan bevestigen en met palen in de tuin opspannen. Zo blijft he top de altan ook wat koeler en bovendien zit het wel gezellig met iets boven je hoofd.



Nu het toch een van alles wat blog is geworden benoem ik ook nog even mijn baksel. Een Budapestbakelse gemaakt voor een heerlijke fika voor het vieren van de aankomst,  het werd uiteindelijk een toetje maar net zo lekker!


Een hartelijke groet van ons en wordt vervolgd......

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten