donderdag 30 augustus 2018

Het is gelukt......

Het is gelukt! We zijn even op reis. Gistermiddag hadden we de caravan ingepakt klaarstaan en het plan was om donderdagochtend vroeg te vertrekken. Tot ik tegen Gerrit zei dat we woensdagmiddag ook prima weg konden gaan. Zo gezegd zo gedaan, tijd genoeg om naar Zuid Zweden te reizen.
Dinsdag kwamen eerst T en L bij ons langs. We hebben lekker bij zitten praten, een bezoek van hen is altijd sfeervol en gezellig! Woensdagochtend zijn ze weer vertrokken, we kijken nu al uit naar de volgende keer! Volgens mij zit nu al het bezoek van passerende vakantiegangers erop en staat er even niets meer in de planning. We kunnen nu weer zelf vertrekken.
We hebben gedacht naar Denemarken toe te gaan. Møn daar zijn we al een keer of zeven geweest meestal in het naseizoen. We hebben aan Møn erg goede herinneringen. In het verleden hebben we er heerlijke vakanties doorgebracht, de laatste keer was 5 jaar geleden samen met mijn broer en zijn vrouw. De wandelingen naar Mandemarke daaraan bewaar ik goede herinneringen evenals de wandelingen langs de krijtrotsen natuurlijk, en....niet te vergeten Liselund!! We zullen zien hoe het deze keer is.
De reis naar Møn verliep anders dan voorheen. We hoefden nu Duitsland gelukkig niet te doorkruisen, wat h e e r l i j k!!. We hebben gisteravond in Zuid Zweden een overnachting gehad in de omgeving van Söderåsen National park op de camping bij Ljungbyhed. Helaas hadden we slecht weer zodat een bezoek aan het nationaal park is uitgesteld tot een andere keer. In Denemarken hoefden we nu maar eventjes over de E20 om Kopenhagen voorbij te komen. Daarna hebben we de kustroute genomen. Echt heel mooi, zelfs bij regenachtig weer.
Nu staan we op de camping bij Møns Klint. De regen valt met bakken uit de lucht, ik heb broodjes gebakken en het is lekker warm in de caravan. Morgen regent het geloof ik ook nog....we zullen zien.
De brug naar Møn vanaf Vordingborg

Uitzicht op Møn vanaf de brug

en zo ziet het er vandaag uit op de camping...

voor iedereen die dit leest een warme groet vanaf Møn!

wordt vervolgd......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten