zondag 2 augustus 2020

Weer op training

Vandaag zijn we weer naar Karlsborg geweest om met Gösta te trainen. Natuurlijk vraag je jezelf af of dit training effect heeft en zinvol is. We liepen daarom weer dezelfde route als vorige week zondag. Langs de  twee eetgelegenheden naar de speelplaats. Dat ging echt wonderbaarlijk goed, hij liep mooi rustig langs de mensen die op de terassen zaten te eten. Vorige week leidde dit nog tot geblaf en onrust nu helemaal niet. En dan de speelplaats. Dat vond hij vorige week eng en hij blafte er continu. 
Vandaag zijn we op het bankje gaan zitten en Gösta ging mooi bij ons zitten. Hij keek naar de kinderen die op de lawaaierige stepbaan heerlijk aan het spelen waren, verderop waren kleine kinderen met hun ouders in de speeltuin. Prikkels te over dus in dit deel van de wandeling en Gösta liet het gebeuren en bleef rustig.
Daarna liepen we door het centrum van Karlsborg, blijkbaar was het net de tijd dat veel mensen hun hond uitlaten want het was druk met honden en hun baasjes. Tegen elke hond wordt geblaft en dat willen we toch liever niet. Dus elke keer zet ik hem neer tot hij helemaal weer rustig is. Hier een aantal foto's van de training.






















En als hij dan weer lekker rustig en ontspannen is kunnen we verder naar de volgende hindernis. Nu maar hopen dat het helpt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten