woensdag 12 augustus 2020

Een afgeschermde speelruimte achter ons huis


Dit wordt een korte blog. De hele dag zijn we bezig geweest met het maken van het hek. En het is bijna klaar, alleen het deurtje moet er nog worden ingemonteerd. Na zijn middagslaapje kon hij heerlijk vrij in de tuin spelen en wat heeft hij ervan genoten. Heerlijk rennen om de struik en spelen met zijn lap, lekker alle energie kwijtraken. Wij zitten nu ook veel meer ontspannen nu we niet steeds hoeven op te letten waar hij is. 

















 

Morgen de spullen opruimen, de was doen, inpakken en dan in het weekend met Gösta in de auto naar Nederland. De muppets blijven bij Suzanne en Fredrik. Eerst naar Henk en Chang  waar we altijd welkom zijn en daarna naar Femke en Louis. We willen graag naar hen toe.


Wordt vervolgd....

2 opmerkingen:

  1. Dat is ook ontzettend hard werken geweest, maar gelukkig nu is het weer veilig.
    Ik wens jullie een goede reis naar NL en verdrietig dat het niet zo goed gaat daar. Ik wens jullie sterkte.
    Wij zijn inmiddels ook weer terug. Wij voelden ons in Zweden veiliger en vrijer dan in NL, zeker wat betreft de corona risico's. Groet, Jet

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hier in Zweden leven we eigenlijk in quarantaine zo 'på landet'. Wij denken ook dat het risico in NL groter is dan hier in Zweden. We hopen dat het allemaal goed gaat en we zonder Corona weer terugkomen. Inmiddels weten we dat het met de baby van onze dochter en haar man niet goed komt. De reden dat we gaan is dus intens verdrietig.

      Verwijderen