zondag 14 januari 2018

Restant....


Omdat het in Undenäs steeds een beetje rond het vriespunt is blijft de gevallen sneeuw mooi liggen. Wij vinden dat fijn, het geeft een winters gevoel en het wordt er veel lichter van buiten. 
Vrijdagochtend hebben we een wandeling gemaakt, een klein rondje door het Vångdalen. Bij terugkomst in ons dorp zagen we op de daken van de huizen de sneeuw over de dakgoten hangen. Zelf waren we die ochtend ook al opgeschrikt door sneeuw die van ons eigen dag afschoof. Gerrit heeft er nog even een foto genomen van de ombuigende sneeuw.

 Vrijdagmiddag zijn we samen met Suzanne naar Skövde gereden. Daar hadden we met Fredrik afgesproken om te gaan eten bij de Thai. Dit als een soort afscheid van onze vakantie.
Zaterdag was dan de dag van de grote schoonmaak.
Zondagochtend zijn we om 3.30 uur vertrokken. We hadden mooi weer om te rijden, het was droog en de zon scheen eigenlijk de hele dag, tot we Nederland binnenreden. Vandaag duurde de reis precies 12 uur. Aan onze auto kun je zien dat deze een lange reis achter de rug heeft. Woensdag eerst maar even poetsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten