zondag 3 maart 2019

Een dagje op stap en een beroemdheid......

Vandaag zijn we voor de tweede keer deze week richting Örebro gereden om daar inkopen te doen voor onze badkamer. Afgelopen maandag hebben we de spullen uitgekozen en vandaag hebben we ze opgehaald. We hebben er een gezellig dagje van gemaakt, Suzanne en Fredrik gingen vandaag ook naar de Ikea en daar hebben we met zijn vieren gezellig koffie gedronken met wat lekkers erbij en aan het einde van de middag gegeten. Verder zijn we ieder ons eigen weg gegaan. Wij hadden immers een lijstje te scoren en zij ook. In Örebro was het nog een beetje winter vandaag. Net toen wij kwamen aanrijden was er nieuwe sneeuw gevallen.
 In de Ikea kwam ik nog een beroemdheid tegen, Anna Bergendahl. Anders had ik haar nooit herkend maar toevallig had ik gisteravond naar Melodifestivalen gekeken. Dat zal de gemiddelde Nederlander niet zoveel zeggen maar dat is de landelijke competitie waar uiteindelijk een finalist uitkomt die Zweden mag vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival. In Nederland vond ik eerlijk gezegd het nationaal songfestival altijd wat slaapverwekkend en kwamen er vaak liedjes voorbij waarvan ik dacht 'dit gaat hem niet worden',' maar ik moet zeggen dat het in Zweden een heel spektakel is. Ik zag gisteravond voor het eerst en ik vond dat er erg leuke liedjes voorbij kwamen. Het liedje van Anna deel ik maar even op mijn blog omdat ik bijna tegen haar aanliep.

Inmiddels hebben wij onze aankopen wat in elkaar geschroefd en staat het klaar in het pakhuis. Dit is mijn woonkamer momenteel, we kunnen er niet meer zitten.

 En dit was de werkplaats vanavond, nu gelukkig weer gewoon onze keukentafel.
 Het in elkaar zetten is meestal een fluitje van een cent zolang je de handleiding maar volgt. Je moet vooral niet zelf gaan bedenken hoe het moet want dan gaat het mis. Gewoon dom doen wat in de handleiding staat.  bovendien mag je pas beginnen met monteren wanneer je een goed humeur hebt. Dat laatste hebben Gerrit en ik vanavond eerst wel even bij elkaar gecheckt!

Alle kastjes staan nu klaar voor montage in de badkamer. Ik hoop maar dat het allemaal past.



Wordt vervolgd........

2 opmerkingen:

  1. Mooi verhaal, ben wel benieuwd hoe je deze beroemdheid zo in het voorbijgaan herkende.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja dat herkennen daarin ben ik geen held. Maar ik had dus naar 'Melodifestivalen' gekeken en ik vond Anna Bergendahl heel erg dun en dacht dat ze misschien annorexia had ( beroepsdeformatie). Ook heeft ze haar haar heel strak laten knippen. In de Ikea herkende ik haar daardoor direct maar natuurlijk twijfelde ik ook want je verwacht het niet. Maar ik zag de Ikea medewerkers ook stiekem en lachend en wijzend naar haar kijken en zodoende wist ik het zeker.

      Verwijderen