vrijdag 28 oktober 2016

Eigenlijk moeten we bladeren harken....We probeerden in Tived de hoge route te lopen. De stenen en de wortels van de bomen waren echter te glad.
Eigenlijk moeten we bladeren harken. De hele tuin ligt bezaaid met bladeren maar er hangen er ook nog veel aan de bomen. De beuken dragen nog wel voor meer dan 75% blad. Dus we wachten nog even tot volgende week.
Mooi....dat geeft ruimte voor het ondernemen van andere dingen zoals wandelen. Dat doen we graag en het liefst op mooie plekken. Dus opnieuw naar Tived National Park want oh oh wat is het daar toch mooi. Zeker op zo'n mooie herfstdag als vandaag. De hele dag blauwe lucht en een stevige wind. 

De gebruikelijke wandelroute was vandaag te glad. Vannacht heeft het geregend en Tived bestaat voor een groot deel uit enorme rotspartijen hier en daar licht begroeid met mos. De stenen en de wortels van de bomen die over de stenen heen groeien waren erg glibberig. Daarom hebben we besloten een nieuw pad te gaan wandelen. Dit nieuwe pad loopt langs de onderkant van het meer, in de toekomst is het mogelijk een wandeling helemaal om het meer heen te maken. Ik denk ongeveer 4 of 5 uur lopen. die nieuwe trail is nu nog niet helemaal klaar.


De mannenbroeders zien al reikhalzend uit naar een avontuurtje in het bos. Foto Suzanne


In actie op de gladde ondergrond van het bos.
We hebben een deel van de wandeling gelopen die helemaal om het meer heen gaat; onderlangs.

Tived wordt een stuk groter.

Faciliteiten worden opnieuw vormgegeven.
Foto Suzanne
De terugweg voerde ons nog even langs de Herrgård in Granvik.
Granviks herrgård

Geen opmerkingen:

Een reactie posten