vrijdag 30 juni 2017

Gerard en Klasien

Toen wij in mei in Belgie waren voor de verhuizing van Henk en Chang kreeg ik een appje van Klasien. Ze wilden bij ons langs komen voorafgaande aan hun Zweden-vakantie vroeg in de zomer. Jammergenoeg kon dat bezoekje toen niet doorgaan. 
Gerard en Klasien zijn lang onze buren geweest, onze kinderen zijn met elkaar opgegroeid en gingen samen naar school. Ook waren ze getuige toen wij in Nederland de koopakte van ons huis in Zweden tekenden. Wij vinden het heel erg leuk om hen ons huis in Zweden te laten zien.
Gistermiddag arriveerden ze bij ons in Undenäs. Gereden lans de 195 langs het Vättern en met een dikke bekeuring voor fout parkeren in Hjo. Dat eerste was mooi, het laatste natuurlijk niet.

Het bezoek van Gerard en Klasien had door omstandigheden een ingetogen karakter. Toch was het goed om bij elkaar te zijn om zo bepaalde herinneringen te kunnen delen met elkaar. We hebben goede momenten met elkaar doorgebracht. We hebben nog een wandeling gemaakt naar Näs en 's avonds met elkaar gegeten; 'Husmanskost'. Vanochtend nog een gezamenlijk ontbijt voordat de reis terug naar Nederland werd ingezet. 

 Dit was de eerste keer dat Gerard en Klasien met een camper trokken. Gerrit wilde die toch wel graag even van binnen bekijken. Een mooie camper met lekker veel ruimte en een vaste slaapplek.


 Natuurlijk hadden wij hen graag meer van deze mooie omgeving willen laten zien. Dat doen we nu een andere keer. Voor nu was het goed zo, fijn om bij elkaar te zijn. Goed om met elkaar te delen.


Een laatste groet!
Lieve Gerard en Klasien, goede reis terug naar Nederland en wie weet een volgende keer wanneer dat ook maar is: wandelen in Tived, fietsen langs het Götakanal, eten bij de Thai...Dat kan altijd nog wel eens. Fijn dat jullie er waren!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten