donderdag 28 december 2017

De kerst voorbij... op naar oud en nieuw en het nieuwe jaar 2018

Op het moment dat ik dit schrijf zijn we de kerst voorbij en gaan we op naar oud en nieuw. Het jaar 2017 loopt ten einde. 2017 is een soort tussenjaar voor ons geweest op meerdere fronten. Het is het jaar dat we op ons werk dingen hebben geregeld voor de opvolging. Het is het jaar dat we in De Westereen hebben gewoond, overigens met veel plezier en fantastische buren en buurtgenoten, het is het jaar dat Henk en Chang weer naar Europa zijn gekomen en in Belgie hun dingen aan het regelen zijn, het is het jaar dat Suzanne naar Zweden is gegaan en daar voor zichzelf haar dingen op orde maakt voor haar toekomst samen met Fredrik. 2017 is het jaar van de tussenstappen. 2018 gaat een jaar worden waarin dingen zich gaan stabiliseren. Het jaar van de toekomst. We hebben kerst in Nederland gevierd als gezin en daarin veel beleefd. We hebben de hechtheid van ons gezin ervaren. We zijn er voor elkaar als we elkaar nodig hebben. En dat hadden we deze kerst!
Morgen vertrekken we naar Zweden. Je zou kunnen zeggen voor onze laatste vakantie. Zeker wanneer je vakantie definieert als vrij zijn van je werk. We kijken er naar uit!.

4 opmerkingen:

 1. Een hele goeie reis naar Zweden. Een fijne jaarwisseling toegewenst en een heel gezond en gelukkig 2018!
  Groetjes Jan en Nel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Jan en Nel! En we hebben het al een aantal keren uitgesproken maar voor jullie ook de ALLERBESTE wensen voor dit nieuwe jaar. Dat het vooral een gezond jaar mag worden voor ons allen en voor Jan in het bijzonder.

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Dank voor de goede wensen Hans! Voor jou en voor wie je lief zin wensen ook onze allerbeste wensen voor 2018.

   Verwijderen