zaterdag 30 mei 2015

Nieuw plafond


Het nieuwe plafond zit erin. Wat een werk en wat ging het goed. Omdat Gerrit heel secuur met de Gunter blokjes het regelwerk had gemaakt ging het plaatsen van de gipsplaten zonder problemen. Alle platen sluiten mooi aan. Hieronder kun je onze vorderingen aanschouwen. Alle schroefgaatjes netjes drie keer in de plamuur gezet en daarna het plafond in de primer en vervolgens in de muurverf. Strak hoor! Je ziet ook dat het trappetje op en trappetje af leidt tot gespierde benen.
Hier werpt Gerrit een laatste kritische blik. Tot op dat moment kan alles de toets der kritiek doorstaan. De gele muur hebben we een accentkleur gegeven. Kleur klei of lei... dat weet ik eventjes niet meer. De Ruyter verf specialist heeft het voor ons op kleur gemengd. 
Vanochtend vroeg opgestaan en de kamer schoongemaakt. Alle ramen gelapt en dan kom je weer tegen dat een kozijn met drie ramen erin betekent 12 ramen lappen. Nadat de kamer helemaal schoon was hebben we de vloer opnieuw in de olie gezet. Voordat we dit konden doen heb ik hem eerst met een scotch bright helemaal geschuurd en daarna afgenomen.
Nu nog eventjes het allermooiste moment. De foto's voor en na deze operatie.
Toch mooi geworden ....? Wij vinden van wel. Op dit moment zitten we even lekker in de keuken bij te komen van al ons werk en zal ik straks even lekker eten koken. Door het harde werken is dat er de afgelopen dagen wat bij in geschoten.P.S. Nog een fotoshoot van voor... en na...
4 opmerkingen:

 1. Super mooi mem!! Plafond is super strak en de kleur stiet ek heel mooi!! Sjoch t er lekker fris en strak ut. En de kozijnen passen sa ek folle mooier vanwege de wiete wanden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jullie gaan als een speer, hé! Maar wat is het weer mooi geworden! Petje af hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knap hjer. It sjocht der hiel moai ut. De donkere muorre stiet ek sjiek. Scotch Bright sil content weze mei disse kwaliteit promoosje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja it is hiel moai wurden. We hawwe no een pear dagen rest hawn en kinne sa stadichoan al neitinke oer in nij project

   Verwijderen