maandag 18 april 2016

Skatteverket en 36 jaar

Vandaag is het 18 april en dat is onze trouwdag. We zijn vandaag met plezier 36 jaar getrouwd. Een klein feestje dus. Om dit heuglijke feit te vieren hebben we besloten om ......... naar 'Skatteverket' te gaan in Mariestad. Nu zul je denken een goed huwelijk is als een schat, daar moet je goed op passen, dus het uitstapje is goed passend. Echter Skatteverket is het belastingkantoor. Wat moesten we daar. Wel we hadden voor vorig jaar geen aanslag ontvangen voor belasting op ons huis. Dus dat hebben we vandaag even rechtgezet. We kregen daar een vriendelijke ontvangst. Daar staat Skatteverket om bekend dat men daar erg klantvriendelijk is.
Na ons bezoek aan Skatteverket zijn we lekker gaan lunchen. Zie foto's. Dagens lunch voor 85 kronen met drinken zoveel je wilt en een lekker kopje koffie met een stukje cake als nagerecht. Dik in orde en o zo feestelijk op deze heuglijke dag.
na de lunch en nog een paar kleine boodschapjes zijn we weer naar huis gereden.Thuis hadden we ook nog wat dingetjes te doen. Omdat het weer wat donker is gaan weer verder met het werk aan onze keukenproject in het gastenverblijf. Het vordert. Gisteren hebben we de verlichting aangelegd. Dat was nog een heel gepruts maar we hebben nu mooi lampjes in de kastjes en onder de kastjes en het staat leuk al zeg ik het zelf.
Gerrit als loodgieter
Vandaag hebben we de spoelbak geplaatst, de kraan erin gemonteerd en het water aangesloten. Opnieuw een heel gepruts maar met voldoening want het werkt allemaal. Op de foto's zie je steeds Gerrit aan het werk, dat betekent niet dat ik niets doe. Ik neem de foto's en ben de lieftallige assistente. Wanneer Gerrit uit het keukenkastje roept 'steeksleutel 17' dat heb ik die zo. Soms is het ook de Bako of de waterpomptang of de schuifmaat. Hij hoeft maar te roepen en ik geef het aan.
De klussen in de keuken zijn nu te overzien. De afzuiging van de afzuigkap moet nog gebeuren, de plintjes van de keuken boven en onder moeten we nog monteren en de plinten langs het plafond moeten nog afgetimmerd worden. Dan moet ik er nog met de verfkwast achteraan en dan zijn we klaar in ons gastenverblijf.Water!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten