zaterdag 6 maart 2021

En toen reed ze weg

Daar staat ze dan in Skövde op het station wachtend op de trein naar Stockholm, ingepakt tussen twee grote koffers, een werktas op de buik (20kg) en de viool op de rug. En het is gelukt! 's Avonds hebben we nog eventjes met elkaar gebeld en kregen we een digitale tour door haar appartement. Het is een opluchting dat ze nu thuis is. 



 Nog een laatste selfie en toen zat ze in de trein en reed ze weg en wij ook. Zo is dat en het went wel weer hoor, het neemt gewoon even tijd.

Wij gingen boodschappen halen, het was tien uur 's ochtends en nog niet druk in de winkels. We waren er zomaar mee klaar en reden mooi genietend van het mooie weer terug naar huis. De gedachte was om er een rustig dagje van te maken. 

Toen ging de telefoon en vertelde Suzanne dat de bestelde parketvloer was binnengekomen en of het mogelijk was of we die mee konden nemen. Natuurlijk, dus wij weer rechtsomkeert, voor een ritje naar de bouwmarkt in Skövde en daarna daar Hjo i.p.v. naar huis. We hebben de pakken in de kamer gelegd en opengemaakt. Daar moet de vloer zo eerst twee dagen liggen en daarna kunnen we hem zondag leggen. We zijn niet lang in Hjo gebleven want S en Fr. zijn natuurlijk gewoon aan het werk en snel naar huis gereden naar onze woefen. 

Daarmee hebben we eerst een lange wandeling gemaakt want dat helpt en dat maakt je hoofd weer rustig. Het is hier prachtig weer. 's Nachts vriest het steeds, gisteren is het wel minus vijf graden geweest en overdag schijnt de zon volop. Niet meer zo warm als vorige week maar heerlijk zonnig weer met prachtige blauwe luchten. We zijn deels door het bos gelopen en deels langs het Vikenmeer. 


Het is ook alweer weekend, probeer ervan te genieten. En Greetje....het doorbrengen van je eerste dag quarantaine zal wel lukken met het uitpakken van al je spullen. Sterkte met de volgende dertien.


Een hartelijke groet van ons en wordt vervolgd.......



1 opmerking:

  1. Gezellig als je kind nog even weer thuis is. Maar het is ook weer prima als ze hun eigen leven weer oppakken. Afscheid nemen is altijd een beetje verdrietig, maar dat hoort er toch bij.
    De kunst is om de draad voor jezelf weer op te pakken en even de natuur in of andere afleiding helpt zeker daarbij.
    Maar toch....
    Nu weer tijd voor je andere hobby's toch? Geniet er van!
    Groet, Jet

    BeantwoordenVerwijderen