vrijdag 5 oktober 2018

Te weinig tijd......

Meestal is het wel al 24.00 uur geweest voordat we gaan slapen. 's Avonds zitten we nog beiden zo onze dingetjes te doen. Meestal schrijf ik mijn blog nog, soms moet ik daar wat research voor doen, Gerrit heeft ook zo zijn bezigheden, zoekt dingen uit, is met administratie bezig, maakt plannen, speelt gitaar, etc. Dat maakt ook dat we 's ochtends wat aan de late kant opstaan. De dag verschuift zo een beetje. De ochtend maar kort is en het zomaar middag. Die middag is altijd zo weer voorbij. Vandaag hadden we daar ook wat last van. We hadden best wel een vol programma vandaag. Dat komt omdat zaterdag, dat is morgen dus, de caravan in de winterberging moet. En die caravan moest nog schoon gemaakt. Dat hebben we vanochtend gedaan. Gerrit buiten en ik binnen, traditionele rolverdeling. Daarmee zijn we toch wel een dikke twee uur bezig geweest. Maar nu staat hij er ook weer als nieuw bij. Glimmend aan alle kanten.

Na de thee zijn we weer in het naaiatelier/administratiekamer bezig geweest. Gerrit heeft de lambrisering getimmerd en ik heb het plafond en de wanden geschilderd. Alles wit. Al het houtwerk staat nu in de grond verf en dat moet ik nog aflakken.
 Je kunt zo met de kale muren mooi zien dat vroeger de deuren een andere plaats hadden. De deur naar de blauwe badkamer is een halve meter opgeschoven en de muur bij het raam heeft vroeger ook nog een deur gehad. Het huis toon zijn geschiedenis.




 Nadat ik alle wanden had gewit ben ik begonnen met behangen. Dat heb ik bijna helemaal klaar gekregen. Echter nu heb ik met het behangen iets wat me nog nooit is overkomen. Ik denk dat dit de ouderdom is, de eerste tekenen van verval zullen we maar zeggen.....Ik heb niet genoeg rollen behang!! Ik had de banen geteld maar het plakte nogal onvoordelig met de twee deuren en het raamkozijn. Nu kan ik dus niet verder behangen, ik moet eerst een nieuwe bestelling doen. Maar het zit ons altijd mee, we denken het om, nu kon ik mooi de kamer nog even opruimen en schoonmaken en werd het geen middernacht maar zat ik mooi om 22.30 uur aan de thee mijn blog te schrijven.




Morgen kan ik een begin maken met het afschilderen. Maar pas nadat we de caravan naar de winterberging hebben gebracht en de gordijnrails uit Karlsborg hebben gehaald. We krijgen deze klus mooi klaar voordat volgende week onze intensieve taalcursus van drie keer in de week begint om 8.00 uur 's morgens! We hebben echt behoefte aan meer uren in een dag. Tijd tekort!!

Ik wens iedereen die mijn blog leest een heel fijn en genoeglijk weekend toe!!

Wordt vervolgd....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten