dinsdag 18 juni 2019

Grus en donderslagen.....

Vandaag hadden we echt wel het perfecte weer voor onze grus activiteiten. Aangezien het nogal zwaar werk is hebben we regelmatig een pauze nodig waarin we koffie of thee drinken. Vandaag kwamen er verschillende onweersbuiten voorbij waarbij er liters water uit de lucht kwamen vallen. Het dondert de hele dag door. Tussen de buien door was het ongeveer een uur tot anderhalf uur droog. In die tijd konden wij mooi werken en tijdens de buiten kon alles mooi even schoonspoelen. Perfect! 
Al met al hebben we tot negen uur 's avond doorgewerkt, toen kwamen de knoeten en daarvoor zijn we naar binnen gevlucht.
We zijn vandaag lekker opgeschoten en hebben het stuk voor ons huis helemaal klaar (uitgevlakt en voorzien van gezeefd grus) en en stuk oprit vanaf de straatkant tot en met de afslag naar voor ons huis. Dus eigenlijk het hele stuk waar de sleuf voor de waterleiding werd gegraven. Het ligt er nu weer perfect strak bij. Voor het stuk oprit met aansluiting op de straat hebben we nieuw grus nodig, daarvoor hadden we niet genoeg meer. 
Morgen gaan we naar Skövde voor boodschappen en dan kunnen we in Töreboda mooi nieuw grus bestellen bij Persson en Söner, Åkeri.


 Ik heb er gelijk ook maar even sporen in geharkt :) Maar die zullen er deze keer niet zolang in zitten vermoed ik.

Wordt vervolgd....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten