woensdag 10 april 2019

Wat leuk is dat....bijpraten....

Gisteren, nadat ik 's ochtends vroeg het huis had gepoetst, zijn we 's middags naar Karlsborg gereden om daar wat boodschappen te halen. Vandaag zouden we namelijk bezoek krijgen van onze vrienden T en L. Nu zij ook LCHF eten konden we mooi even uitpakken en dat hebben we ook gedaan. Gistermiddag had ik al soep gemaakt en de basis voor de Oopsiebroodjes dus vandaag was het slechts opwarmen en afmaken en klaar om te eten.
Maar daar ging het natuurlijk helemaal niet om.  
Met T en L hebben we een lang gedeeld verleden en een warme vriendschap opgebouwd. Altijd weer is het heel erg leuk om elkaar te zien en bij te praten over wat ons leven nu beroert. Vroeger gingen die gesprekken veel over werk en nu gaan ze over wat we doen nu we niet meer in een baan verankerd zijn. Dat geeft weer allerlei nieuwe gespreksstof omdat zowel zij als wij geheel nieuwe interesses aan het ontwikkelen zijn. (En daarbij helpen we elkaar ook nog een beetje:))

Ietsje voor 12 uur kwamen ze al achterom gelopen na een reis van 3 uur, om een uur of 5 zijn ze weer vertrokken en we hebben niet anders gedaan dan in de keuken zitten bijkletsen en eten. Het was een heerlijke en bovenal gezellige dag waarvan Gerrit en ik erg hebben genoten.

Voor het vertrek zijn we nog met zijn vieren naar Näs gereden, altijd zo heerlijk om daar even te zijn. 
Daar nam ik nog onderstaande foto.

We staan daar even bij de plek waar we graag onze boot zouden willen hebben liggen deze zomer maar dat blijft nog even onzeker of dat ook gaat lukken. 
Het weven is er even bij in geschoten vandaag maar eens kijken of dat volgende week nog gaat lukken.

's Avonds hebben we in alle rust weer onze eigen dingetjes gedaan, en zo is zo'n dag ook zomaar weer voorbij!

Wordt vervolgd.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten