maandag 8 april 2019

Klaar en nu weer over tot de orde van de dag.....


We kunnen weer een kamer toevoegen. Een kleine week zijn we bezig geweest in de voorste slaapkamer, die wordt gebruikt als logeerkamer voor als de kinderen komen. Eigenlijk hebben we drie van dit soort kamers maar deze wordt het meest gebruikt. Het meeste werk is nu gedaan, al het schilderwerk en nieuw behang. Nu ga ik nog gordijnen en vitrage maken en Gerrit een koof voor de rails en er kunnen nog wat dingetjes aan de muur om het geheel een beetje aan te kleden.

Even een foto van voor en na want dat doet het altijd goed......
voor
Na...
Na...
Resultaat van 3 dagen werk aan deze ramen en kozijnen compleet met nieuwe persiennes in de ramen die weer goed open en dicht kunnen. Het hang en sluitwerk is mooi schoon en ontdaan van vele oude verflagen. Daar knapt het altijd heel erg van op.
Voor....

Na...
 De kamer ziet er weer uit als nieuw! Ik ben erg blij met het herstelde schilderwerk aan de kozijnen en de kastdeuren die nu licht van kleur zijn in plaats van zwart.



 Hier legt Gerrit de laatste hand aan de plintjes.


En hier zit hij zijn plafond nog even te bekijken. Ja het is even wat werk zo'n plafond schilderen maar dan heb je ook wat!
 Morgen eerst maar weer orde op zaken stellen in de rest van het huis en weer eens een lange wandeling met de honden. Voor nu heb ik het eerst wel weer even gehad met renoveren. We gaan weer over tot de orde van de dag! Heerlijk!
Voor de statistieken....vandaag was de opbrengst van de zonnecellen 21 kwh.

1 opmerking:

  1. Tjonge jonge, wat een energie hebben jullie. Jullie zetten wel door met de renovatie projecten. Opnieuw mooie vorderingen gemaakt. Gefeliciteerd, er kan weer iets afgeboekt worden op de 'to do lijst.

    BeantwoordenVerwijderen