donderdag 14 maart 2019

Bellas natursköna blomslingor geplakt.....


Vanochtend zijn we niet al te laat opgestaan en eigenlijk direct na het ontbijt weer naar onze 'werkplaats' gegaan. Tjonge jonge wat zit er een werk in zo'n klein kamertje!
Maar nu is er eindelijk wat verandering te zien. Vandaag heb ik de tegeltjes gevoegd en het behang geplakt en het deurkozijn afgeschilderd. Gerrit heeft dingen schoongemaakt en opgeruimd (dat moet ook gebeuren) en heeft de sierlijsten boven de tegeltjes gemonteerd en afgekit. Zelf vind ik het zo al een heel knusse ruimte worden. Je zou er je bed bijna neerzetten...

 Hieronder even een actiefoto van mijn behangkunsten. De hoekjes is altijd wat en gedoe zeker als het behang weer naar beneden zakt en ik de boel op mijn hoofd krijg. Maar het is goedgekomen gelukkig. De hoeken waren deze keer zelf ook helemaal haaks. Nu hoeven we alleen nog de plafondplinten aan te brengen.
Uiterste concentratie...


Een laatste veegje en ......

het behang zit erin..Maar eens kijken wat de dag van morgen brengt. Misschien de wc afmonteren of wellicht een reisje naar Örebro om nog wat dingetjes te halen en terug te brengen. We zullen het wel zien.
Gelukkig hebben we ook weer toegang tot internet, een groot deel van de dag was dat er niet en dat voelt dan toch wel wat afgesloten van de wereld. Het is tot ons doorgedrongen dat men in Engeland heeft gekozen voor het vragen van uitstel aan de EU. Nu maar afwachten of de EU daar zin in heeft en er heil in ziet. Het houdt ons wat bezig omdat Greetje in Engeland woont. Wij horen van haar niet anders dan dat er in Engeland echt niets geregeld is voor na de Brexit. Volgende week komt zij bij ons om de Brexit te ontvluchten. Wij kijken daar al naar uit. Niet dat vluchten voor de Brexit maar wel dat Greetje komt! En dan hebben we vast onze wc wel klaar! Dan kan ze daar mooi zitten genieten van Bellas natursköna blomslingor!

Wordt vervolgd....

2 opmerkingen: