zondag 17 maart 2019

Alles weer normaal....

Het is zondag en onze klussen zijn zo goed als af. Morgen nog met de waterleiding aan de slag maar vandaag konden we lekker andere dingen gaan doen. Ook fijn!
De dag begon met zon maar wel erg veel koude wind. Later op de dag kwam er regen en nog meer wind. Wij zijn er even op uit geweest om weer eens iets anders te zien dan de vier muren van ons toilet. Dat beviel wel goed dat verbreden van de horizon. We hebben geprobeerd meer Kraanvogels te spotten. Dat wilde nog maar moeizaam lukken. In totaal hebben we er acht gezien. Flink op afstand zodat we geen scherpe beelden hebben.
Geen Kraanvogels wel het weer van vandaag...

Twee op het land

Twee in de lucht...
 en later nog eens vier in de lucht die niet te fotograferen waren met mijn iphone. Gerrit beweerde dat het de voorgaande vier waren :) Maar ik reken er acht.

We zijn even naar Åtorp gereden aan het Götakanal. Alles nog diep in de winterrust. 

 Het was niet echt lekker weer om uitgebreid met de honden te wandelen. Jammer! Op de terugweg ben ik een stuk voor Undenäs uitgestapt met de honden en naar huis gewandeld. Gerrit is doorgereden en heeft thee gezet.

Na de thee ben ik gaan weven. Mijn tweede mat voor de slaapkamer dreigt mooi te worden. Ik weef deze mat in 'Tuskaft' dat is in het Nederlands de 'Platbinding' en Rosengång (ik weet eigenlijk niet of daarvoor ook een Nederlandse naam bestaat).









Ik moet zeggen dat het lekker rustgevend is om weer in ons normale ritme te zijn met de wetenschap dat de badkamer en het toilet nu mooi gerenoveerd zijn.


Wordt vervolgd.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten