maandag 1 oktober 2018

Evas butik.....


Gisteren zou ik enthousiast gordijnen gaan maken maar bleek mijn gordijnband op te zijn zodat dat feest niet door kon gaan. Vandaag hadden we gepland om naar Mariestad te gaan om daar nieuw gordijnband te gaan kopen. Mariestad is een dik half uur, ik denk wel 40 min. rijden dus heen en terug ruim één uur en 80 km. Dat is veel voor een klein boodschapje. Toch wil ik heel graag met mijn gordijnen aan de slag. Dus ja...wat doe je dan. Ineens herinnerde ik me dat er in Karlsborg een winkeltje is waarin ik nog niet binnen ben geweest. Van buiten lijkt het een kleine kledingboutique maar de ervaring leert mij dat de winkels van binnen vaak toch ietsje anders zijn dan de buitenkant doet vermoeden. Ook herinnerde ik mij dat toen ik bij de bouwmaterialen handel eens vroeg naar gordijnrails ik als antwoord kreeg dat dit wellicht in Evas butik te verkrijgen was. Ik kon dat toen niet geloven omdat het in mijn waarneming een kledingwinkeltje zou zijn. Vanmorgen na het ontbijt daarom maar eens op internet naar deze winkel gezocht en ja hoor een keurige website waarop ik kon lezen wat er in de winkel allemaal voor handel te verkrijgen is. En ja hoor niet alleen kleding maar ook stoffen en gordijn stoffen en naaispullen, lingerie, kinderkleding, fournituren, gordijnrails in diverse soorten.
Vanmorgen dus de aanhanger aangehaakt, niet voor het gordijnband natuurlijk maar voor een aantal plinten die we ook moesten halen, en bij Eva naar binnen gegaan. Wat een positieve verrassing daarbinnen. Wat een nette en ruime winkel mooi overzichtelijk ingedeeld!
Echt een keurige winkel met leuke dameskleding, mooie lingerie, prachtige stoffen etc. En Eva zelf is een zeer vriendelijke vrouw die ook voor een klein boodschapje alle tijd neemt en een praatje maakt. Dat is een winkel waar ik nog vaak ga komen denk ik! Ik werd er helemaal blij van. Dat vind ik nu echt het leuke van het op een nieuwe plek wonen, dat je er allerlei nieuwe dingen kunt ontdekken. Eva was in 2017 ondernemer van het jaar in Karlsborg en dat geloof ik direct. Van mij mag ze het dit jaar wel weer worden!
De gordijnrails wordt voor ons op maat gemaakt en we kunnen het vrijdag afhalen. Ze gaat ons er nog over bellen. Bellen doen ze hier graag! Wanneer we iets bestellen krijgen we steevast een telefoontje dat het klaarlicht. Dat zal te maken hebben met dat mensen toch vaak wat grotere afstanden moeten rijden en het dan wel erg sneu is wanneer je komt en het er nog niet is.
Mijn dag kon niet meer stuk na mijn bezoekje aan Evas butik!

Wordt vervolgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten