woensdag 8 augustus 2018

Familie en .......nieuwe lagers.......

Wanneer je het leuk hebt met elkaar vliegt de tijd voorbij waardoor ook het afscheid met rasse schreden nadert. Dat gold voor de tijd met D en H. Wat was het leuk en wat hebben we genoten! Gisterochtend zijn ze vertrokken. Doel was Denemarken maar vanochtend kregen we van hen een bericht dat ze weer veilig thuis zijn, in een keer naar huis gereden, zelfs geen file in Duitsland gelukkig. 
En dan is het weer stil in huis, Gerrit moet duidelijk even wennen en ik zet mijn energie om in schoonmaken. Na een week uitstapjes is het nu weer tijd om binnenshuis de boel op orde te brengen. 

Laatste avond met D en H nog Kubb gespeeld. Gerrit gooit natuurlijk alles weer om. Spelletjes met hem...ik heb er eerder al over geschreven, hij wint altijd!


 De aanhanger die nog door de kontroll bestiktning moet hebben we vandaag naar Töreboda gebracht. Daar worden er nieuwe wiellagers omgezet. Donderdagochtend is die klaar en kunnen we hem weer ophalen. Daarna gelijk door naar het keuringsstation denk ik. Hoop dat het zonder problemen verloopt. In Töreboda hebben we ook wat andere boodschapjes gedaan, voorraadje vlees en voorraadje verse groenten.  En een taartje....voor het bezoek van vandaag.
O en G en hun twee kinderen staan vandaag op de oprit. Al een aantal jaren proberen we elkaar hier te treffen, want zij willen heel graag eens een rondleiding door ons huis. Steeds wanneer zij er zijn, zijn wij er net niet en als wij er wel zijn, zijn zij er niet. Maar vandaag gelukkig wel! We hebben een heel leuke middag met elkaar. De kinderen spelen lekker in de tuin, al zou je dat niet zeggen wanneer je naar de foto kijkt. Daar was het nog eventjes wennen maar dat duurde niet zo lang. Toen ik Jelmer een bakje doppinda's voorzette zei hij zo mooi chips héééél erg lekker te vinden maar wel te willen proberen of hij die noten ook héééél erg lekker zou vinden, gelukkig hadden we ook nog kaas en die was ook heel erg lekker. Zo prachtig die kindertaal. Twee lieve levenslustige kinderen!



O is mijn nichtje. Ik heb er een aantal zeg ik wat oneerbiedig. In mijn familie is de vrouwelijke tak sterk vertegenwoordigd en is mannen spaarzaam goed. Onze Henk heeft wat dat betreft het alleenrecht.
Een ander nichtje van mij gaat trouwen. Dat vinden we heel feestelijk en een positieve beslissing! Het feest laat nog even op zich wachten maar dat past mooi in het beeld van hun relatie waarin ze alles rustig aandoen, zo hebben we gelezen in de digitale beschrijving. Natuurlijk feliciteren we hen alvast vanuit ons hart. B en A we wensen jullie alvast een fantastische toekomst toe samen! Een toekomst die al lang begonnen is maar nu straks officieel, met ringen, een pak en een jurk....prachtig!

Wordt vervolgd.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten