donderdag 3 mei 2018

De drie projecten zijn afgerond......

 Gelukkig regende het vanmorgen..... Ik moest immers project nummer drie vandaag afmaken en dat kon nu mooi met deze regen. Het regende niet hard hoor, net een lekker buitje voor mijn nieuwe aanplant in de groentetuin. Die aanplant moet namelijk wel even bijkomen van de move naar buiten. De pompoenen, die in de keuken het bakje bijna uitgroeiden liggen nu deels plat op de modder. Ik hoop dat ze het overleven.
Maar project nummer drie is klaar, de Singer is opgeruimd, de vloer is gezogen en alle spullen opgeborgen. Voorlopig heb ik even genoeg gordijnen gemaakt. Ik moet nog één stel voor de biljartkamer maar die kamer moeten we eerst nog renoveren. Dat is een klus voor later.
Voor onze ramen hangen nu vitrage en gordijn op rails in een koof. De vitrage is echt mooi! Het is vitrage met een opgeborduurd werkje. Ik koop ze kant en klaar bij de Hemtex. Thuis haal ik dan de bovenkant helemaal los en knip het vervolgens op lengte. Daarna band aanbrengen en vlinderplooien innaaien, haken erin en ophangen. Dat werkt lekker vlot.


We wilden de eetkamer en de woonkamer wat in de sfeer van het huis houden. Maar toch ook weer in een sfeer die bij ons past. Gerrit en ik zijn niet van het hypermodern en niet van strak. Gewoon een beetje knus met warme kleuren. Dat vinden we nu goed gelukt. Ik ben echt blij dat mijn vakantiehuis gordijnstrookjes nu verdwenen zijn. 

Gerrit heeft vandaag de caravan van gas en stroom voorzien en getest of alles het nog doet. De watertank is nu weer schoon en kan gebruikt worden. Morgen gaan we naar Skövde om daar internet te kopen voor in de caravan.Volgens mij heeft Suzanne ook nog een paar kleine klusjes die wij kunnen doen en daarna naar huis en de boel inpakken. Ik hoorde vanochtend van Henk en Chang, we hebben eventjes gebeld met elkaar, dat het in Nederland nog steeds erg mooi weer is. Dat weer krijgen wij hier volgende week geloof ik ook. Dat zou mooi zijn voor ons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten