zaterdag 10 juni 2017

Even bijpraten.....

We zijn dagen aan het werk met werkzaamheden in de keuken die veel tijd kosten. Ik moet het een en ander schilderen. Dat kost dagen: plamuur, grondverf, lakverf en nog een keer lakverf. Dan ben je zomaar drie dagen verder. Op de foto zie je me aan het werk met het zwevende deel van ons keukenplafond. Dat hebben we gedemonteerd, het is zo gemaakt dat het demontabel is vanwege de elektrische verlichting die erin komt, en ik schilder het in dezelfde kleur als de keuken. 


 Overdag is het niet koud maar wel donker en dreigend. Af en toe regent het, dat is voor het zomer gevoel natuurlijk niet zo fijn maar voor het grondwaterpeil wel. In de krant staat regelmatig dat het niveau van het grondwater aan de lage kant is. Aan mensen wordt gevraagd zuinig te zijn met water. Er worden zelfs tips gegeven voor wat je kunt doen om water te sparen. Tegen de avond knapt het weer op wordt het dan steeds weer prachtig. Dan kunnen we lekker buiten zitten met ons glaasje wijn. dus wat ons betreft is het helemaal oke zo.



Suzanne heeft een fiets gekocht. Fredrik had op blocket een fiets gevonden in Hjo, net zo een als hij zelf heeft. Vandaag zijn ze samen gaan kijken en.... kijken was kopen. Een black White fiets. Helm erbij, straks nog een fietsbroekje en schoenen en dan trainen maar. Want Fredrik fietst al een poosje en wanneer je dan samen op stap wilt met de fiets dan moet je wel een vergelijkbare conditie hebben. Wij hopen dat ze veel plezier gaat beleven aan haar nieuwe fiets.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten